Küçük öğrencilere prezervatif dağıttılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne demek lazim bilemiyoruz ama bari lise de ogrenciler olsa neyse ama oyastakiler bende koruyucu falan filan oyastakiler kosmayi bilmiyor cogusu tabi firlamasida varda valla alip balon die sisirirler

ya su sacma sapan espirilerı kesermısınız gercekten tıksındırıcı tamam artık yazmayın

ChavRash

Emekli Yönetici

Tabi ki hoş değil, ama erken gebeliğe bir çözüm yolu artık bu yöntem.

Bu işin dengesini aileler sağlayacak, devlet de ailelere özendirici bilgiler sunacak. Demokratik yaşamda başka oluru yok gibi .

serkan13

Üye
yuh ya en sonunda bu da oldu

[Cenk]

Üye
yazık ya ayıp be

'Davut

Üye
Şimdilik Saklasınlarda Sonra Belki lazım olur...

Küçük yaşta hamile kalanlara önlem niteliğinde

Praetor

Emekli Yönetici
кεℓεвεк;2119381' Alıntı:
Yarışmaya katılan 115 liseden 13-17 yaş arasındaki 150 öğrenciye sponsor firma tarafından prezervatif dağıtıldığı ortaya çıktı.
Skandal bu mu???

Ortada bir skandal varsa o yalnızca "dağıtmaktır".
Sadece prezervatif dağıtmakla olmaz bu iş... Nerede ne zaman kullanacağını, ne zaman kullanmayacağını da anlatacaksın. Hangi yaşta cinselliğin ne ölçüde olması gerektiğini anlatacaksın. Kadın ve erkek anotomisinden de bahsedeceksin. Hatta Doğum kontrol hapı, spiral, aşı gibi korunma yönetemlerini de anlatacaksın.

Ondan sonra doktora gidiyor eşler... Dohtor Bey biz 8 aydır uğraşıyoruz ama çocuğumuz olmuyor, bizi bir tedavi edin diye...
Sonradan anlaşılıyor ki göbek deliğinden birleşmeye çalışmış çift (Gerçek bir olaydır).

Edepi hayayı ahlakı çocuğunun elinde tuttuğu bir kauçuk parçasında arayan zihniyet o çocuk rahminde bebekle eve geldiğinde de öldürüyor... Ahlak korunmuş oluyor(!).

Son derece gereksiz bir kışkırtma propagandası olarak görüyorum olayı. Ben okulumda cinsel eğitim aldım. 20. yüzyılın sonlarında üstelik; sene 1997 idi ben de ilkokuldan yeni çıkmış, ortaokula başlamıştım. İyi ki de almışım. Benimle aynı sıraları paylaşan ve Türkiye'nin en iyi okullarını bitirerek mühendis-doktor-kimyager-avukat gibi meslek dallarına dağılan onlarca arkadaşımın hiçbirinden de bir edepsizlik ahlaksızlık örneği duymadım.

Ahlaksız hayat tarzlarıyla anılanlar elbette oldu. Ama onların bu hayat tarzının "cinsel eğitimleriyle" bir ilgisi yoktu.
O çocuklar internetten göreceklerini zaten görüyorlar. O gün, orada, eline prezervatif alıp da kıkırdayan çocuk zaten anasını babasını sulu götürüp susuz götürecek kadar bilgilidir cinsellik konusunda.

Yapmayacak olan zaten atar kenara. Zaten yapacak olan da en azından hastalıktan-pislikten, erken ve istenmeyen gebelikten korunmuş olur.

Revengeful

Emekli Yönetici
Göbek deliğindenmi xD

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ata Abi kısaca iyiki biliyorum mu diyorsun

Dağıtmalarında haklı lise yıllarında çok oluyyor bu.Bir test yapıyorlar kızların % bilmem kaçı ilişkiye girmiş mbirşeyler olmuş.Önelmini alsınlar bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...