marist
Üye
gnctrkcll lere özel 19 TL o aralık sonuna kadar
Onu sitesinden kredi kartıyla yada bir turkcell bayisinden yüklersen 19 tl diye biliyorum.
gnctrkcll lere özel 19 TL o aralık sonuna kadar
yoo mesaj at tamam katılıyosun kampanyayaOnu sitesinden kredi kartıyla yada bir turkcell bayisinden yüklersen 19 tl diye biliyorum.
yoo mesaj at tamam katılıyosun kampanyaya
19 tl 1gb sınırsız mı
Adil kullanım kotası dolduğunda başka internet paketiniz yoksa internet erişim hızınız 1 kbps'a indirilir ve paket aşım ücreti yansıtılmaz. Boyle yazıyor kısaca gençler için sınırsız degil sanırımEvet ama 1 gb den sonra hız düşüyor.
Adil kullanım kotası dolduğunda başka internet paketiniz yoksa internet erişim hızınız 1 kbps'a indirilir ve paket aşım ücreti yansıtılmaz. Boyle yazıyor kısaca gençler için sınırsız degil sanırım

1gb sınırsızla 25 tl olanla aynı degıl mı buSinirsiz ama sadece hızı çok düşük.![]()
Tam olarak 19 tl 1 gb ın 1 gb sonrakı hızı nedır acabaHayır onun hızı 96 kbps .
Tam olarak 19 tl 1 gb ın 1 gb sonrakı hızı nedır acaba
Ozaman vodafone hesaplı oluyor gençlere aynı 1gb 15 tl19 Tl olan paket bitti mi Hız 1 Kb/s olur , 25 tl olan ise 96 Kb/s ye düşer.
Ozaman vodafone hesaplı oluyor gençlere aynı 1gb 15 tl
Bende 19 tl 1gb sınırsız sanmıştımTabikide..
Bende 19 tl 1gb sınırsız sanmıştımTabikide..
Öyle zaten 19 tl olan paket bitince hızı 1 kb/s oluyor.Bende 19 tl 1gb sınırsız sanmıştım
Bende 19 tl 1gb sınırsız sanmıştım

1 kb/s ile nete gırılmezÖyle zaten 19 tl olan paket bitince hızı 1 kb/s oluyor.![]()
Hacılar bu trkcll illa h@ndler kullan diyo yani![]()

Diyorsuuun![]()