küçük Bİrkaç soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmedce

Üye
    Konu Sahibi
küçük Bİrkaç soru
Arkadaşlar ben Irak'an 900 dolara iphone 4 almak istiyorum.pasaport üzerine kaydedeceğim.

1- Burada kullanabilir miyim? türkcell hattımı kullanırmıyım.? veya nasıl kullanırım ?
2- aple marketten Uygulamaları indirebilir miyim?
3- uluslararası garantisi var mı? Burda tamir ettirir miyim?
4- Türkçeye çevrilir mi?
6- Jailbreak yapabilir miyim?

siz almamı tavsiye eder misiniz ? Görüşlerinizi bekliyorum.

veya karşılaşacağım başka sorunlar var mı?

alma onlar simkilitli kullanamazsın

_Faruk

Üye
sim kilitli olması sorun deil jailbreak yaprk onu krrsn böylelkle hem teli burda kullanblrsn hemde uygulamaları ücretsiz yüklersin garantisi bildğm kdryla olmuo yda 1 yıl uluslararsı oluodu glba

atakax

Üye
1 yıl uluslar arası garantisi olur getirince jailbreaksiz kullanamazsın zaten önce jailbreak sonra unlock yapmak gerekir evet türkçe yapılabilir appstoredan uygulama yükleyebilirsin jailbreak sayesinde ücretli uygulamaları ücretsizde yükleyebilirsin türkiyeden iphone alan birisi nasıl kullanıyorsa sende öle kullanabilirsin ama güncellemelere dikkat yanlışlıkla güncelleme çıktıgı gibi güncellersen jailbreak ve unlock çıkmamış olcağından pahalı bir ipod touch ın olur 1-1.5 aylığına tek sorun güncellemeleri çıktıgı gibi güncellememekte birde ben birsey duymuştum ırakta simfree diye hatırlıyorum yani herhangibi bir operatöre bağlı kalmadan ama emin değilim simfree yse çok iyi olur jailbreak unlock olmadanda kullanırsın güncellersinde ilk çıktıgı saat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...