küçük bi soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
küçük bi soru
normalde benim tel (5800) 3 saatte sarj oluyo ama sabaha kadar sarjda bıraksam zararı varmıdır?

hayır yok... smartphone, batarya dolduktan sonra gelen elektrik akımını kesiyor..
5800'ün şarj olurken müzik dinleyip uyuyabilirsin

mstf_l

Üye
senin telefonda bi sorun var heralde 3 saat ne demek ya

küçük şarj aletiyle mi şarj ediyorsun orjinal şarj aleti için 3 saat fazla

arkadaşlar bende batarya dolduktan sonra elektiriği kesiyo diye biliyodum.Ama bişey dikkattimi çekti ; batarya dolduktan kısa bi süre sonra çıkarınca Nokia Battery Monitor de şarj %100 gösteriyo , akşam takıp sabah çıkarınca %85-90 arası gösteriyo. bu işte bi gariplik var ama anlamadım gitti

bat. mon. arada takılıyor sanırım bende de oluyor kapat bi süre sonra aç düzelir

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
senin telefonda bi sorun var heralde 3 saat ne demek ya

Yok ya. Aslında batarya boş olduğunda 2,5-3 saatte doluyo. Bide kaç saatte dolduğuna tam bakmıyom. Ben yuvarlak hesap olarak 3saat. Dedim. Yani telimde sorun yok. Ben düz hesap 3 saat yazdım

----------Eklendi @ 16:04:47 ---------- Yazıldı @ 16:03:31 ----------

küçük şarj aletiyle mi şarj ediyorsun orjinal şarj aleti için 3 saat fazla

Tamam. Yalan söledim 2 saatte doluyo.eğer boş olursa 30 dk uzuyo dolma süresi

Ha haaa benden kaçmaz

mstf_l

Üye
yalnız 2 saate uzun benim e63 45 dakikada doluyor ki batarya kapasitesi benim daha fazla

mstf_l

Üye
yalnız 2 saate uzun benim e63 45 dakikada doluyor ki batarya kapasitesi benim daha fazla

----------Eklendi @ 20:40:35 ---------- Yazıldı @ 20:07:27 ----------

----------Eklendi @ 21:23:51 ---------- Yazıldı @ 20:40:35 ----------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...