küçük bi soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
küçük bi soru
normalde benim tel (5800) 3 saatte sarj oluyo ama sabaha kadar sarjda bıraksam zararı varmıdır?

william75

william75

Üye
hayır yok... smartphone, batarya dolduktan sonra gelen elektrik akımını kesiyor..
5800'ün şarj olurken müzik dinleyip uyuyabilirsin :)

mstf_l

mstf_l

Üye
senin telefonda bi sorun var heralde 3 saat ne demek ya

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
küçük şarj aletiyle mi şarj ediyorsun orjinal şarj aleti için 3 saat fazla

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
arkadaşlar bende batarya dolduktan sonra elektiriği kesiyo diye biliyodum.Ama bişey dikkattimi çekti ; batarya dolduktan kısa bi süre sonra çıkarınca Nokia Battery Monitor de şarj %100 gösteriyo , akşam takıp sabah çıkarınca %85-90 arası gösteriyo. bu işte bi gariplik var ama anlamadım gitti :)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arkadaşlar bende batarya dolduktan sonra elektiriği kesiyo diye biliyodum.Ama bişey dikkattimi çekti ; batarya dolduktan kısa bi süre sonra çıkarınca Nokia Battery Monitor de şarj %100 gösteriyo , akşam takıp sabah çıkarınca %85-90 arası gösteriyo. bu işte bi gariplik var ama anlamadım gitti :)

bat. mon. arada takılıyor sanırım bende de oluyor kapat bi süre sonra aç düzelir :)

xxdama

xxdama

Üye
    Konu Sahibi
senin telefonda bi sorun var heralde 3 saat ne demek ya

Yok ya. Aslında batarya boş olduğunda 2,5-3 saatte doluyo. Bide kaç saatte dolduğuna tam bakmıyom. Ben yuvarlak hesap olarak 3saat. Dedim. Yani telimde sorun yok. Ben düz hesap 3 saat yazdım

----------Eklendi @ 16:04:47 ---------- Yazıldı @ 16:03:31 ----------

küçük şarj aletiyle mi şarj ediyorsun orjinal şarj aleti için 3 saat fazla

Tamam. Yalan söledim:D 2 saatte doluyo.eğer boş olursa 30 dk uzuyo dolma süresi

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Yok ya. Aslında batarya boş olduğunda 2,5-3 saatte doluyo. Bide kaç saatte dolduğuna tam bakmıyom. Ben yuvarlak hesap olarak 3saat. Dedim. Yani telimde sorun yok. Ben düz hesap 3 saat yazdım

----------Eklendi @ 16:04:47 ---------- Yazıldı @ 16:03:31 ----------

Tamam. Yalan söledim:D 2 saatte doluyo.eğer boş olursa 30 dk uzuyo dolma süresi

Ha haaa benden kaçmaz :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
hayır olmaz

mstf_l

mstf_l

Üye
yalnız 2 saate uzun benim e63 45 dakikada doluyor ki batarya kapasitesi benim daha fazla

mstf_l

mstf_l

Üye
yalnız 2 saate uzun benim e63 45 dakikada doluyor ki batarya kapasitesi benim daha fazla

----------Eklendi @ 20:40:35 ---------- Yazıldı @ 20:07:27 ----------

----------Eklendi @ 21:23:51 ---------- Yazıldı @ 20:40:35 ----------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt