Küçük Bi Hata Fıkra..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Küçük Bi Hata Fıkra..
KÜÇÜK BİR HATA!

Coca Cola'nın pazarlama temsilcilerinden biri Ortadoğu'daki görevinden büyük bir hayal kırıklığıyla dönmüş.. Bir arkadaşı ona sormuş:

- "Sence Araplar üzerinde niye başarılı olamadınız?"

- "Beni Ortadoğu'ya ilk gönderdiklerinde kendime çok güveniyordum, bir tek sorun vardı o da Arapça bilmeyişimdi… O yüzden onlara vermek istediğim mesajı yanyana 3 poster halinde düzenledim… 1. posterde kızgın bir çölde kumların üstünde sürünen, susuzluktan kavrulmu$ bir adam… İkinci posterde adam yerde bulduğu Coca Cola’yı alıp içiyor… Üçüncü posterde ise adam diriliyor ayağa kalkıyor ve capcanlı oluveriyor…"

- "Eee bu harika bir reklam, niye işe yaramadı?"

- "Arapların sağdan sola doğru okuduklarını nerden bileyim?!"

MiCoX

Üye
DAha önce vErilmişti...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Pardon dostum...

Lion Heart

Lion Heart

Üye
<div class='quotetop'>(***BlackrosE** &#064; Mar 31 2006, 02&#58;59 PM) [post=307662]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
KÜÇÜK BİR HATA&#33;

Coca Cola&#39;nın pazarlama temsilcilerinden biri Ortadoğu&#39;daki görevinden büyük bir hayal kırıklığıyla dönmüş.. Bir arkadaşı ona sormuş:

- "Sence Araplar üzerinde niye başarılı olamadınız?"

- "Beni Ortadoğu&#39;ya ilk gönderdiklerinde kendime çok güveniyordum, bir tek sorun vardı o da Arapça bilmeyişimdi&#8230; O yüzden onlara vermek istediğim mesajı yanyana 3 poster halinde düzenledim&#8230; 1. posterde kızgın bir çölde kumların üstünde sürünen, susuzluktan kavrulmu&#036; bir adam&#8230; İkinci posterde adam yerde bulduğu Coca Cola&#8217;yı alıp içiyor&#8230; Üçüncü posterde ise adam diriliyor ayağa kalkıyor ve capcanlı oluveriyor&#8230;"

- "Eee bu harika bir reklam, niye işe yaramadı?"

- "Arapların sağdan sola doğru okuduklarını nerden bileyim?&#33;"
[/b][/quote]
walla ben ilk defa okudum gerçekten güzelmiş .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt