zincir2012
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar bu ayın 12-13-14 de kredi kartımdan toplamda 600₺ lik oyun almışım.nasıl olduğunu inanın bilmiyorum.ben sadece Nokia mağazadan 3-4 tane ücretsiz oyun indirdim.bir kaç gün kullandım beğenmedim ve sildim.bu arada cihazıma herhangi bir kredi kart bilgisi dahi girmedim.zaten mağazada sadece ücretsiz oyun ve uygulamalara bakıyorum.Salı günü kredi kartımın güncel dönem işlemlerine bakarken 3 gün içinde 600₺ lik oyun satın aldığım görünüyor.işlem yapılan sitelerin isimleri xsollaonlinegames ve jagex.com diye iki tane daha ismini dahi duymadığım siteler tarafından bu ücretler kartıma yansımış.bankaya itiraz dilekçesi verdim.şuan teknik inceleme başlatıldı.Nokia ile konuştum onlar da bizim tarafımızdan herhangi bir ücretlendirme görünmüyor dedi.Microsoft ile de konuştum.onlarda bana Xbox bölümü ile konuşmamı daha doğrusu Xbox bölümü ile mail aracılığıyla iletişime geçmemi söylediler.şuan ne yapacağımı bilmiyorum.herhangi bir hizmet almadan kredi kartına yansıtılan bu ücret dolayı canım çok sıkılıyor.o yüzden mağazadan oyun veya uygulama satın alırken dikkatli olun derim arkadaşlar.
Önerileriniz için çok teşekkürler. Pazartesi savcılığa gidip gerekli işlemleri başlatacağım.sizce banka bu konuyu çözebilir mi?yani teknik imcelemeden bir sonuç çıkar mı?
Önerileriniz için çok teşekkürler. Pazartesi savcılığa gidip gerekli işlemleri başlatacağım.sizce banka bu konuyu çözebilir mi?yani teknik imcelemeden bir sonuç çıkar mı?
Teşekkürler verdiğin bilgiler için bugün Bi ararım.Bankanın çözümleyeceğini hiç sanmıyorum, ancak olayı şöyle araştır, son zamanlarda kart harcama itirazları kapsamında bir sigorta yada fonlama oluşturuluyor bankalarda, eğer kartınız sigorta kapsamındaysa zararınız sigorta tarafından karşılanabiliyor. Müşteri hizmetlerine bir sorun bakalım kartın sigortası var mı ? Varsa kapsamı neler ?
Teşekkürler verdiğin bilgiler için bugün Bi ararım.
bende asphalt 7 yi almıştım sürekli mail geldi ödeme alamadık bilginizi günclleyin fala ama sonra gelmez oldu aldılarmı alamadılarmı bilmiyorum
Abi ilk ödemenin gerçekleştiğinden eminsen provizyonda bekletilen ödemeyi banka müşteri hizmetlerini arayarak iptal ettir. Ben bu şekilde çözdüm ancak.YAHU var ya az önce baktım hesap ekstresine, o da ne ? İlk provizyon alamadığı işlemi hesap kesim tarihi sonrası bir sonraki döneme yansıtmış, AYRICA ikinci kez karttan tahsil edilen işlem de PROVİZYON'da bekliyor
Şimdi ikinci çekilen de tahsil edilirse iki kere ödemiş olacağım, bence kredi kartı konusunda her nerede ne yapılıyorsa ÇOK İLKEL olmalı ki bu kadar geciksin PROVİZYON işlemleri, yahu onca alışveriş yapıyorum internette böylesi ile karşılaşmamıştım. Açıkçası bu benim WP marketten ilk alışverişimdi, ama şunu öğrendim bir şekilde provizyonu alıyor, bir sonraki döneme devretsede, bir daha Microsoft ne derse desin ikinci kez yükleme yapmam karta ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?