Kredi kartı alıcam

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhanzny

Üye
    Konu Sahibi
Kredi kartı alıcam
Arkadaşlar öncelikle mobilden yazdığım için konuyu doğru yerde actigimdan pek emin değilim bu yüzden yanlış yere açtıysam konuyu taşındım ve lütfen banlamayın. :)
Geleyim sorunuma 18 yaşımı daha yeni doldurdum ve internetten alışveriş yapabileceğim bir kart almak istiyorum bu konuda 2 sorum olucak:
1)Hangi kredi kartını önerisiniz ve bu kartların yıllık ücreti nedir?
2)Üniversite öğrencisi değilim bu sene tekrar hazirlaniyorum sınava bu sıkıntı yaratır mı ?

oguzhanzny

Üye
    Konu Sahibi
Not:Ve bu kartları nerden alabilirim

Gallahad

Gallahad

Üye
Vakıfbank=Likecard=yıllık aidat 12Tl=
İşBankası=İşte Üniversiteli=yıllık ücreti yok=
YapıKredi=Playcard=70 tl galiba =

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
ininal al banka kartıyla uğraşma

muhsin15

muhsin15

Üye
ptt kart hapsini dövüyor diye biliyorum bi araştır :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kredi Kartı istiyorsan teb ten al bence :) ama banka Kartı istiyorsan iş bankası olabilir. Öğrenci belgen olmadığı için 6 ayda bir para kesecek senden ama öğrenci belgeni verdiğin de geri iade ediyorlar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
PTT den alırsan kesmiyor diye biliyorum ama internetten hiç alışveriş yapmadım PTT ile

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Ben bugün ininal aldım. Tavsiye ederim. Kart ücreti 5 lira. Aylık 1 lira kesiliyor. PTT, migros, tansaş, d&r, teknosa'da satılıyor.

-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
İntenetten alışveriş için kullanacaksan Paypal nakit kart alabilirsin.

Sekonet

Sekonet

Üye
Akbank tan Exi26 alabilirsin Paypal da çalışıyor hesapta para oldukça ancak taksit yapılmıyor.Üniversitede kyk kredisi alıp Ziraat Genç Kart almanı öneririm. :oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Lise öğrencisi kredi kartı alamaz.

SpyChef

SpyChef

Üye
Lise öğrencisi kredi kartı alamaz.

Adam lise ogrencisi degil ki tekrar sınava hazirlaniyormus.

Ben garantinin Genç kartını kullaniyorum. Gayet memnunum sanada oneririm. Is bankasinin iste universiteli kartida iyi olduğunu duydum

xmustx

xmustx

Üye
Finansbank 500 yada 750 tl limitli taksit seçenekli bi bankamatik kartı öneririm

Üst Alt