Krasic: "Kim olduğumu herkese göstereceğim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Krasic: "Kim olduğumu herkese göstereceğim"
Uzun süren uğraşlardan sonra Fenerbahçe’ye transfer olan Milos Krasic, yaşadığı sakatlık ve şu an takımda bulunduğu durum hakkında Fenerbahçe dergisine röportaj verdi.

Bunun kariyerindeki ilk ciddi sakatlık olduğuna dikkat çeken yıldız futbolcu, beden ve kafa olarak hazır olduğunu ve artık sahalara dönme vaktinin geldiğini söyledi. Aykut Kocaman’la hiçbir sorun yaşmadığını söyleyen Sırp oyuncu Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet etmek istediğini belirtti.

Caner Erkin’in Eskişehir maçında kırmızı kart görmesine de değinen Krasic, “Eskişehir maçında bir hata yapıldı. Tansiyonu çok yüksek bir maçtı. Hakemler için de oyuncular için de zor bir maçtı. Karşılıklı olarak anlayışlı olmak gerekiyor.” diye konuştu.

Futbola ağabeyi Bojan sayesinde başladığını söyleyen Sırp oyuncu, “Eski Real Madridli Predrag Mijatovic’i hayranlıkla izlerdim. Benim için önemli bir ekolün temsilcisi.” şeklinde konuştu.

Mateja Kezman’dan buraya gelmeden önce bilgi aldığını söyleyen yıldız oyuncu, Fenerbahçe’nin dünya liglerinde mücadele eden en iyi 10-15 takımından biri olduğunu dile getirdi. Fiziksel sakatlığının geçtiğini sözlerine ekleyen Krasic, “Sakatlıktan sonra yüzde yüzümle sahada olamadım fakat şu anda hazırım. Aykut hocamla oturup konuştuk. Birbirimize olan güvenimizi dile getirdik. Şu an için tek eksik sahaya çıkıp oynamam. Sahaya çıkıp herkese kendimi kanıtlamak istiyorum. Hocamdan şans bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin zirvede olması gerektiğini söyleyen Sırp yıldız, ”Takım içinde çok güzel bir uyum ve arkadaşlık var. Ben hiçbir şekilde kötü bir enerji almadım. Çok kaliteli oyunculara sahip olmamıza rağmen hala çok iyi çalışmamız ve konsantre olmamız gerekiyor. UEFA Kupası’nda mücadele etmek kolay değil. Ligde de mücadele edip şampiyon olacağız.” diye konuştu.

Son olarak Fenerbahçeli taraftarlara mesaj veren Krasic, “Önce taraftarımız için, sonra kendimiz için oynuyoruz. Ben Milos Krasic’in kim olduğunu herkese izleteceğim.” şeklinde konuştu.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sana çok güveniyorum krasiç ...
Göster kendini ...

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aykut hoca bi müsade ederse İnşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...