Tavsiye KPSS

Sponsorlu Bağlantılar

berat_pitt

berat_pitt

Üye
    Konu Sahibi
KPSS
iyi akşamlar arkadaşlar kpss puan hesaplamak için bi program var mu ?

Yönetici tarafından düzenlendi:

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Not Hesaplayan vardı ama kpss bilmiyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
SBS, YGS, LYS hesaplayan var ama KPSS yok sanırım.

capkino06

Üye
ben şöyle bir program yazdım bu gece ama bu kpssp93 felan bir sürü çeşit bir şey anlamadım kaç tane kpss var ?

2010 KPSS ORTAÖĞRETİM / ÖNLİSANS SINAVI
KPSSP93 (Önlisans) PUANININ HESAPLANMASI

berat_pitt

berat_pitt

Üye
    Konu Sahibi
lisans ve a prubu da varyayınlanınca burda paylaşırsan kullanabiliriz

csH

csH

Üye
sizinki ön lisans olmuş bi lisans var orda da p3 p10 p121 var p3 memurluk için p10 öğretmenlik için p121 öabt diye geçiyor öğretmenlik alan bilgisi testi onu da eklersen süper olur

capkino06

Üye
sizinki ön lisans olmuş bi lisans var orda da p3 p10 p121 var p3 memurluk için p10 öğretmenlik için p121 öabt diye geçiyor öğretmenlik alan bilgisi testi onu da eklersen süper olur
hesaplama formüllerini bulabilirsem ekleyeceğim eksik olanlar lisans ve öatb mi? p3 p10 felan onlarda ayrımı hesaplanıyor?

csH

csH

Üye
hesaplama formüllerini bulabilirsem ekleyeceğim eksik olanlar lisans ve öatb mi? p3 p10 felan onlarda ayrımı hesaplanıyor?
p3 te sadece genel yetenek-genel kültür puanları oluyor p10da genel yetenek-genel kültür-eğitim bilimleri puanları oluyor p121 de genel yetenek-genel kültür-eğitim bilimleri-öğretmenlik alan bilgisi testi oluyor

capkino06

Üye
İnternetten bir şey çıkmadı baktım ama android için bir uygulama var geliştiriciye mail atıp formülleri öğrenirsek tamamlarım

berat_pitt

berat_pitt

Üye
    Konu Sahibi
inşallah bekliyoruz bir de geri sayım eklersen kpss ye şu kadar gün kaldı diye süper olur :)

capkino06

Üye
inşallah bekliyoruz bir de geri sayım eklersen kpss ye şu kadar gün kaldı diye süper olur :)

O kadar bilgim yok yeni yeni bir şeyler yazmaya başladım ama denerim yapabilirsem kpss ygs lys sbs hepsi içinde olacak :)P10 ve P93 hesaplama formülünü buldum diğerlerini bulamadım

Üst Alt