Köydeyim bir isteğim var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zaza

zaza

Üye
    Konu Sahibi
Köydeyim bir isteğim var
Arkadaşlar ben şuan köydeyim bilirsinizki bu sitenin dosyalarının çoğuda rar ve cepte açılmıyor köyde nette yok bana winrar ve zipman dışında rar dosyalarını açan bir program eklerseniz iyi olur çünkü kim ne derse desin winrar ve zipman açmıyor defalarca denedim öğle 12'den beri arıyorum çok yoruldum bide şu free unrar v1.01 sitede var ama s60 3rd olduğu için yüklenmiyor yada başka bir programda olur arama defalarca yaptım son çare siz rahatsız ettiğim arkadaşlarıma kaldı bana eğer free unrar'ın cepten indireceğim için bana nokia 6630 icin olanının direk dosyasını koyarsanız sevinirim

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
arkadasa yardım edıcek yok mu ?

kur

kur

Üye
telefonun hakliysa 1.cisi calisir, calismazsa digerlerini dene:koyde oldugun icin interneti taradim zor buldum..
1-http://www.maxicep.com/s60-3rd-maxicep-ozel-turkce-uygulamalar/winrar-eklenti-v1-0-s60v3-turkce-260360.html w
2-WinRar for Mobile S60 V3

3-MobileRAR v0.8

4-Winrar With Plugin s60v3/v5
Filetype sisx Filesize 133.02 KB

Bunlari sirasiyla dene ,biri mutlak calisacak ;
Tesekkur etmezsen hakkimi helal etmem!!!!!:ağlarım:

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Arkadaşlar ben şuan köydeyim bilirsinizki bu sitenin dosyalarının çoğuda rar ve cepte açılmıyor köyde nette yok bana winrar ve zipman dışında rar dosyalarını açan bir program eklerseniz iyi olur çünkü kim ne derse desin winrar ve zipman açmıyor defalarca denedim öğle 12'den beri arıyorum çok yoruldum bide şu free unrar v1.01 sitede var ama s60 3rd olduğu için yüklenmiyor yada başka bir programda olur arama defalarca yaptım son çare siz rahatsız ettiğim arkadaşlarıma kaldı bana eğer free unrar'ın cepten indireceğim için bana nokia 6630 icin olanının direk dosyasını koyarsanız sevinirim

arkadaşım ilk önce winrar 2.60 olanı yükle daha sonra diğerini yükle sorunsuz çalışır.

Ekli dosyalar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Birde xplore dosya yöneticisi rar zip dosyaları açıyor onuda dene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt