Kovboy Türk 3D (s60v3)

archer14

Üye
arkadaşım n73 te çalışmıyor

Konu Sahibi
çalışması gerekli daha önce birçok n73 de oynandı aldığın hatayı yazarsan yardımcı olabiliriz.

archer14

Üye
arkadasım dediğin gibi yaptım oyuna girince error for names gibi bişeyler dio

Konu Sahibi
oyunu kurdun emulatoru açtın sorun yok sanırım ondan sonra CNR.WAD dosyasını seçince oyundan mı atıyor hata verip.

eğer böyle ise sorun RAM yetmezliğidir. Bunun içinde tavsiyem telefonun orjinal temasını seçip sonra telefonu kapatıp açman. telefon açılınca başka işlemler yapmadan oyuna girmeyi denersen sorun çözülebilir.

archer14

Üye
diğerbolumlere nasılgeçiliyor ya bir türlü geçemedim ben bilen varsa yazsı

Konu Sahibi
bölümdeki bütün adamları öldürmen gerekli uzun zaman oldu oynayalı ama ilk bölüm için mavi kırmızı sarı anahtarlar vardı sanırım onları toplamalısın bütün adamları öldürüp son girdiğin binada bitiyordu sanırım bölüm diğer bölüme geçiyordu hileleride var ama hiç bilmiyorum

karlyoti

Üye
başka böyle oyun var mı???

--------------- Ekleme ---------------

bnde data klasörü yok yardım edebilirmisiniz bu oyunu çak oynamak istiyorum(bnm tlfon nokia 6300)

ByAbsn

Üye
Ya arkadaşlar bu hangi tuşla ateş ediyor

Konu Sahibi
Makesef 6300 da bu oyunu oynayamazsın senin telefonun sistemi s40 bu oyun s60v3 de oynanabilir.

5 tusu ates eder eger etmiyorsa oyunu kaldırıp tekrar kurmalısın...

yav eror yazıyor cıkyor lütfen yardım

yardımlarınız için teşekkürler...

usta be bnde sertifika geçerliği kontrol edliyo fılan dio n73

Konu Sahibi
usta be bnde sertifika geçerliği kontrol edliyo fılan dio n73

telefonunuzun sistemi sanırm hacklenmemiş bunun için forumda sertifika sorununun çözümü gibi arama yaparsanız gerekli dökümanlara ulaşabilirsiniz.

s60v3 sistem modifikasyonları bölümünde birkaç başlık olmalı sertifika sorununun çözümü ile ilgili.

cok guzell elınıze saglık arkadaşlar guzel calısmalar var

Konu Sahibi
Iyi oyunlar dilerim...

Paylaşım İçin Sağol
Teşekkürler...