Köşk emekli vekil zammını veto etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Köşk emekli vekil zammını veto etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül emekli milletvekillerinin maaş zammını düzenleyen yasayı veto etti..

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, ''Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un 16. maddesinin Türkiye Büyük Millet Meclisince bir kez daha görüşülmesi için Anayasa'nın değişik 89 ve 104. maddeleri uyarınca ilişikte geri gönderildiği'' belirtilti.
Köşk'ün veto gerekçesi ise şu cümleyle ifade edildi: 'Yüksek oranda yapılan zam kamu vicdanını rahatsız etti. Zammın gerekçesi anlaşılamamıştır. '

KAYNAK:

Kamu vicdani sadece sporda siddet yasasinda ortaya cikiyormus demek ki..

seribro

Üye
vicdan, kişilerin cüzdanları dolacak ki indirimdeymiş gidip alsınlar sonra bize de ikram ederler belki

'Lorelai

Üye
Şaka gibi. Kişi başına düşen geliri en yüksek olan ülkelerde bile bu maaş kolay verilmiyor. 65 yaşını geçmek gerekiyor. Bizde para bol ya..

yalan haber yapmayın ya adam veto etmiş konu kilit

bydexer

Üye
    Konu Sahibi

sana ne diye tepki göstereyim kardeşim ayıpsın

Yanlış anladıysam gerçekten üzgünüm efenim,sizin de bilebileceğiniz üzre herhangi bir art niyeti olan bi üye değilim,ama mesajınızı bir çırpıda okuyunca bi an olumsuz bi tepki verdiğiniz kanısına vardım ve elime hakim olamadım,yanlış anlaşılmak istemem efenim,hele ki hele sizin gibi biri tarafından

bu arada ben yanlış anlaşılmayayım siyasi görüş olarak zıttım c.başkanı ile,veto edildiğini görünce o şekilde yazdım .

Konu başlığını da düzeltir misin gelişmiş kısmından

bydexer

Üye
    Konu Sahibi

Yöntemi tarif ettiğiniz için konuya acilen midahale etmiş bulunmaktayım

Konu başlığı ayrı içerik ayrı

Katılıyorum.

Başlık güncellenmiş bulunmakta efenim,uyarı için

Başlık güncellendi efenim

Tepkiler: greenmile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...