Köşk emekli vekil zammını veto etti.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Köşk emekli vekil zammını veto etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül emekli milletvekillerinin maaş zammını düzenleyen yasayı veto etti..

Cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada, ''Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un 16. maddesinin Türkiye Büyük Millet Meclisince bir kez daha görüşülmesi için Anayasa'nın değişik 89 ve 104. maddeleri uyarınca ilişikte geri gönderildiği'' belirtilti.
Köşk'ün veto gerekçesi ise şu cümleyle ifade edildi: 'Yüksek oranda yapılan zam kamu vicdanını rahatsız etti. Zammın gerekçesi anlaşılamamıştır. '

KAYNAK:

greenmile

greenmile

Üye
Kamu vicdani sadece sporda siddet yasasinda ortaya cikiyormus demek ki..

seribro

seribro

Üye
vicdan, kişilerin cüzdanları dolacak ki indirimdeymiş gidip alsınlar sonra bize de ikram ederler belki

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Şaka gibi. Kişi başına düşen geliri en yüksek olan ülkelerde bile bu maaş kolay verilmiyor. 65 yaşını geçmek gerekiyor. Bizde para bol ya..

greenmile

greenmile

Üye
yalan haber yapmayın ya adam veto etmiş konu kilit

Türe

Türe

Üye
iyi bari |-)

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi

sana ne diye tepki göstereyim kardeşim ayıpsın ;)

Yanlış anladıysam gerçekten üzgünüm efenim,sizin de bilebileceğiniz üzre herhangi bir art niyeti olan bi üye değilim,ama mesajınızı bir çırpıda okuyunca bi an olumsuz bi tepki verdiğiniz kanısına vardım ve elime hakim olamadım,yanlış anlaşılmak istemem efenim,hele ki hele sizin gibi biri tarafından :good:

greenmile

greenmile

Üye

Yanlış anladıysam gerçekten üzgünüm efenim,sizin de bilebileceğiniz üzre herhangi bir art niyeti olan bi üye değilim,ama mesajınızı bir çırpıda okuyunca bi an olumsuz bi tepki verdiğiniz kanısına vardım ve elime hakim olamadım,yanlış anlaşılmak istemem efenim,hele ki hele sizin gibi biri tarafından :good:

bu arada ben yanlış anlaşılmayayım siyasi görüş olarak zıttım c.başkanı ile,veto edildiğini görünce o şekilde yazdım .

Konu başlığını da düzeltir misin gelişmiş kısmından :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
veto edildi:)

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi

bu arada ben yanlış anlaşılmayayım siyasi görüş olarak zıttım c.başkanı ile,veto edildiğini görünce o şekilde yazdım .

Konu başlığını da düzeltir misin gelişmiş kısmından :)

Yöntemi tarif ettiğiniz için :tşk: konuya acilen midahale etmiş bulunmaktayım :ehe

Konu başlığı ayrı içerik ayrı :hmmm

Katılıyorum.

Başlık güncellenmiş bulunmakta efenim,uyarı için :tşk:

Başlık güncellendi efenim :good:

• Beğen
Tepkiler: greenmile
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
cok mersi:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Duyarlı davrandığınız için teşekkür ederim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...