Körler için geliştirilen ilk akıllı telefon yakında Hindistan’da satışa sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bi de kendiyle barisik bi insan kendine hakaret edebilir rahatsizlik duymaz ama kor kelimesine hakaret demiyorum yanlis anlasilmasin. daha once sahit olup rahatsiz oldugum bi durum kuzenim kaza yapmisti gecici olarak sandalye kullaniyodu ve ablasinin nisaninda yanina gidip resim cektirmek istedi musade etmeleri icin duyuru yapilirken kufir edercesine sakat dediler istenmeyen bi durum. o yuzden turkcenin inceliklerini kullanmakta fayda var. basligi degistirme zaten onemli olan senin ne dusundugun kotu bisey demedigin belli

tapatalk

tapatalk

Üye
ya saçma sapan laflar söylenirse ben de böyle tepki veririm kimse de kusura bakmasın ve inat ettim değiştirmeyeceğim istediğiniz şeyi söyleyin kör demek aşağılamak değildir ama bunu anlayamıyorsunuz

Bide ayin üyesisin. Kör argodur. Mesela onundeki şeyi gormuyon mu a*k körü

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
niye kizdin ki gayet guzel soylemis adam asagiladin mi dedi sana. ben de engelli kelimesini kullaniyorum zihinsel engelli kelimesini dusunursen engellinin diger soyleyoslerden daha nazik oldugu acik zaten ama forum olarak tartisilcak yer degil burasi. paylasim icin tesekkurler

ya bırak Allahaşkına hem kaba oldum hem aşağıladım mesajları iyice oku nazik olabilir ama ben aşağılar gibi kullanmadım... Ayrıca portalda öyle yazıyordu ben oradan aldım...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
mcnpl4

mcnpl4

Üye

ya bırak Allahaşkına hem kaba oldum hem aşağıladım mesajları iyice oku nazik olabilir ama ben aşağılar gibi kullanmadım... Ayrıca portalda öyle yazıyordu ben oradan aldım...
aldirma sen de bi habere boyle yorumlar basli basina gereksiz zaten

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
PriZm

PriZm

Üye
Banada Kör yazımı biraz yanlış ve kaba geldi.

Başlığa değil konunun içeriğine odaklanın. :oke:

ka_za

ka_za

Üye
Bide ayin üyesisin. Kör argodur. Mesela onundeki şeyi gormuyon mu a*k körü

Bu a*k engelliside dersin. burdaki sorun körde yada engellide degil a*k de. Ayın üyeside adminlerin seçimi sorgulamak bize düşmez sanırım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Hay ayin uyesi olmaz olaydim cok istiyorsaniz alin bu rutbeyi de kurtulalim

tapatalk

tapatalk

Üye
Bu a*k engelliside dersin. burdaki sorun körde yada engellide degil a*k de. Ayın üyeside adminlerin seçimi sorgulamak bize düşmez sanırım

Daha hic öyle diyeni duymadim

ka_za

ka_za

Üye
Daha hic öyle diyeni duymadim

Burası adana olunca küfür cesitlendirmekde pek sınır tanımıyor :)
Kör anlaminda değilde genel anlamda engelli iceren küfürler var mesela:yaptigin ise sok*m a*k engellisi gibi

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Oğuzhan canım kardeşim öncelikle konu için teşekkürler.

Arkadaşların hepsi tepki gösterdiği için biraz yanlış anlaşılmış.Halk arasındada kör,özürlü gibi sözcükler hoş karşılanmıyor.Hatta yeri geldiğinde hakaret olarak kullanılıyor.

Arkadaşlar sizinde hepinizin böyle tepki göstermesi gerekmiyordu.Yanlıs....

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ben zaten gunluk hayatta engelli kelimesini kullanirim ama kor kelimesi hemen kaba bir kelime olarak anlasilmamali sonucta bu hakaret niteliginde kullanilmis bir sey degil... Bazi uyelerin sacma sapan mesajlari beni cildirtti o yuzden boyle tepki verdim ve sanki basligi ozellikle degistirmisim gibi konusuyorlar ben portalda nasil yaziyorsa oyle aldim aklima kor kelimesini engelli yapmak aklima gelmedi...

Neyse ben bircok uyeye Mustafa adminimizin imzasindaki duzgun mesaj yazmakla ilgili konuyu hatirlatiyorum ve susuyorum

Bu konuya duzgunce ve olgunlukla mesaj yazan herkese tesekkur ederim

emreli01

emreli01

Üye
Oğuzhan canım kardeşim öncelikle konu için teşekkürler.

Arkadaşların hepsi tepki gösterdiği için biraz yanlış anlaşılmış.Halk arasındada kör,özürlü gibi sözcükler hoş karşılanmıyor.Hatta yeri geldiğinde hakaret olarak kullanılıyor.

Arkadaşlar sizinde hepinizin böyle tepki göstermesi gerekmiyordu.Yanlıs....
Özetlemiş arkadaş

- - - Eklendi - - -

Bizim Burda yanlış tabirde bulunman hoş bir tabir değil ister değiştir ister değiştirme o senin anlayışına kalmış bir şey

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkürler kardeşim, günümüz teknolojisi gerçekten hayatın zorluklarına karşı kolaylıklar oluşturuyor. Bakalım daha neler göreceğiz.

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Kör hem kaba hemde ağır geliyor ,sen görme engelli birisine kör de bakalım ne kadar ağır gelicek sonuçta

- - - Eklendi - - -

Kör hem kaba hemde ağır geliyor ,sen görme engelli birisine kör de bakalım ne kadar ağır gelicek sonuçta

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Niye arkadaşa bu kadar yüklendiniz anlam vermiş degilim? Konuyu Maxicep portal'den alıntıladıgını görüyorsunuz hepiniz celalleneceginiz yer portal editörleri şikayetinizi yönetime bildirip daha uygun bir uslub kullanılmasını isteyebilirsiniz.
kişiyi yer'menin anlamı yok!

Üst Alt