Aybin.Kilic
Üye
Güncellemeyi yükleyeyim gene yazarız. Bu mesaj kenarda dursun bari)Oyunun kontrolü halen zor. Kontrolü iyileştirme için çalışmalar yapacak mısınız? Kontrolü sağlayınca yeni bölümler ve yeni korku efektleri eklenebilir tahminimce.
Tehlikeli sular oralarKorku istiyorsanız deep webde takılın fakat başınız belaya girer yani gerçek aksiyon
Microsoft'un Üvey Evladı ile gönderildi.
Önlemleri alıcaksınız öyle bir durumda sorumluluk bende olmuyor oyunun mağazadaki açıklamasında da belirttim. Yüksek yerlerin kenarlarında sert zemin üzerinde şaka yapmayın arkadaşlarınızaUygulamayı yüklemedim ama aniden bağıran bir tip var sanırım içinde .. Peki biz telefonu arkadaşımızın eline verdik , arkadaşımızda sesi duyunca korktu o can havliyle telefonu fırlattı ne yapmak gerek öyle zamanlarda ? : )
s5de kasar mı ?
önemli değilözür dilerim ben cep telefonu genel diye yazdım bunu pardon
Güncelleme eklenmiştir.
Güncelleme İçeriği:
--- İkincil ekran eklenmiştir
kontrolün zor olması ekrana odaklanmayı artırıyor. aslında kontrol zor değilki gitmek isteediğiniz yöne dokunuyosunuz duvara çarpacakken yavaşlaya basıyosun. zorluğu azaltırsam kullanıcının ekrana odaklanması azalır pek etkisi olmaz diye düşünüyorum.Oyunun kontrolü halen zor. Şu kontrol işini biraz düzeltmeyi düşünüyor musunuz? Parmakla fare gibi kontrol etsek hoş olacak.
ikincil ekran bu yüzden eklendida adının korku oyunu olması yüzünden kandıracağımız arkadaşlarımız anlayabilir
Oyunda bug var. 4 Can varken hiç bir yere çarpmadığı halde oyun sonu hatunu geldi
Çok kotu olmuş ölmeden ilerliyorum can daha 5 bir sure sonra otomatik çıkıyor o canavar çıkışa ulaşmak istiyorum
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?