korku filmi izledikten sonra olan pişmanlık...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
korku filmi izledikten sonra olan pişmanlık...
sizede oluyormu?
her izlediğim korku filminde olur.izlerken gülerim saçma falan derim bazende korkarım ama aradan 30dk falan geçtikten sonra güldüğüm şeylerden bile fen korkarım.
mesela dün aynalar ı izledik.başlarına saçma falan dedimde sonradan çok pis korku bastı.aynaya bakmak istemez oldum.heleki adamın kardeşinin başına gelenler çok felaketti ya.
zaten sonlarını izleyemeden kapattık.mıçtık resmen ya.
siz siz olun bir korku filmi izlemeden önce iyice resimlerine falan bakın on a göre izleyin.bizim gibi her önünüze gele atlamayın :D

ismail

ismail

Üye
kben izlemem korkarım :D
Duygusalda izlemem etkilenirim
Ama komedyaya hayır demem :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
izlerim ama garip şeyler olmaz bana

fLuke!

fLuke!

Üye
Evet biraz pişmanlık oluyor.İzlemesi zevkli sadece.Sonrası sıkıntı oluyor.:d:

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
korku olarak ölümcül deney, paranormal activity, kurt adam ve fakülte vardı eskiden bunları tavsiye ederim. Aslında korkulacak bişey yok bunların hepsi kurgu ve biz gerçek hayattayız. Bunu düşün :tebessüm:

jackalmami

jackalmami

Üye
ben korku filmi izlerken korkmuyorum,zevk almıyorum ve senaryodan hiç bişey anlamıyorum odun gibi izliyorum anlıcanız:d:
ama uzun yıllardır hiç izlemedim belki biraz değişkenlik göstermiş olabilirim :hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bir kaç kere izledim sadece, hiç bir şey olmadı

mstf_l

mstf_l

Üye
Aynalar da bana da öyle olmuştu ya. Yurtta filmi arkadaşla telefonda izliyoz, gecenin 2 si herkes uyuyo. Tam o sırada dışardan sesler gelmeye başladı. Tırstık film değiştirdik :d: şimdi düşününce çok saçma geliyor :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hocam ne gerek var korku filmine korkak olur çıkarsın aksiyon izle en iyisi

larten123

larten123

Üye
aynalar1 ve 2yi izledikten sonra aynaya bakarken g*tümün yolunu şaşırır hale gelmiştim...

Garez ve korku kapanının tüm serilerini izleyin:kop2:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Kız arkadaşınızla izleyin korku esnasında çok farklı duygular yaşandığından,duygu patlaması olur:ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Yuh ya filmden korkulur mu bu yaşta :) ben çocukken Elm sokağı kabusu filminden feci korkardim

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Şimdi paranormal activity gibi filmler korkunç geliyor bana ama testere(saw) ve son durak(Final Destination) bunlar korkunç gelmiyor

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
halka filiminde samaraya yapılan haksızlı anlıyınca kendimi tutamadım çok pis küfür ettim.
evde misafırlerin oldugunu unutmuşum

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
aynalar1 ve 2yi izledikten sonra aynaya bakarken g*tümün yolunu şaşırır hale gelmiştim...

Garez ve korku kapanının tüm serilerini izleyin:kop2:
valla ya kuzenim-kardeşim ve ben aynaya bakamaz olduk :D
sanki her an görüntüm aynada kalackmış gibi hissediyorum :D
garez haha süper ya
birde şu korkunç bir film 4 tam bir komedi mutlaka izleyin harika birşey.hele ki o rachelin bavulla uçuş sahnesi aklıma geldikçe hep gülüyorum :zuhaha:

--Spoiler olabilir--
işte şu sahneden bahsediyorum :D
birde adam tam kapıyı açacakken kızı görmüyor ve kapıyı açıbca yine bir çığlık :ehe

larten123

larten123

Üye

valla ya kuzenim-kardeşim ve ben aynaya bakamaz olduk :D
sanki her an görüntüm aynada kalackmış gibi hissediyorum :D
garez haha süper ya
birde şu korkunç bir film 4 tam bir komedi mutlaka izleyin harika birşey.hele ki o rachelin bavulla uçuş sahnesi aklıma geldikçe hep gülüyorum :zuhaha:

--Spoiler olabilir--
işte şu sahneden bahsediyorum :D
birde adam tam kapıyı açacakken kızı görmüyor ve kapıyı açıbca yine bir çığlık :ehe

Bana da öyle oluyordu görüntüm hiç gitmeyecek diye ve ve ve geceleri aynaya bakmak hiç iyi değilmiş keza yengemin arkadaşının başına çok kötü şeyler gelmiş...

.BlueTR

.BlueTR

Üye
    Konu Sahibi
Bana da öyle oluyordu görüntüm hiç gitmeyecek diye ve ve ve geceleri aynaya bakmak hiç iyi değilmiş keza yengemin arkadaşının başına çok kötü şeyler gelmiş...
aynen bende öyle biliyorum.yengenin arkadaşının başına gelenleri merak ettim ama okumak istemem.korkumu katlama diye bir niyetim yok :D
birde şu sahne vardı. 0:57 ye kadar izleyin hep komikler :D
[video=youtube;1iJ4LMjo3tc]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=1iJ4LMjo3tc&NR=1[/video]

larten123

larten123

Üye
Ben de yazmak istemiyorum gece yarısı oldu zaten:bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...