Tavsiye Kore Malı Samsung

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Kore Malı Samsung
Bu aralar sıkça duyuyorum, Samsung zaten Kore malı değil mi ? Piyasadaki Kore malı Samsung diye satılan ürünler ne oluyo ?

mehmettech

mehmettech

Üye
Kore de üretilmiş 1.sınıf replikalar

dayannight

dayannight

Üye
birde replikalara dubai,tayvan malı diyede yazıyorlar bence bunlar çin malı olabilir

mehmettech

mehmettech

Üye
Evet, hiç bir replika iyi değildir (bana ve çoğu kişiye göre) bunlar sadece satilmasi için yapılan taktikler....

• Beğen
Tepkiler: Dede
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu aralar sıkça duyuyorum, Samsung zaten Kore malı değil mi ? Piyasadaki Kore malı Samsung diye satılan ürünler ne oluyo ?
Dostlar türkiyede bu konuda cok kafa karışıklığı var.
Kore 1. Kalite replika ayrı
Kore kendi orjinal ürünü farklı . Dünyada en kaliteli samsung kore malidir kendi fabrikasında üretir kendisi kullanır .
Samsun fabrikaları bildiklerim orjinal fabrikalar . Kore çin ve vietnam.
Örneğin kore s3 2gb ram modeller shv diye geçer .
Ama bir sürü ülkede üretilen çakma samsung replika cihazın arkasında da made in kore yazar . Yani çin yada kore yazınca repklika olmaz. Gerçek donanımı görmek için play dan sistem info tarzı uygulama indirin ve gerçek sistemi görün.

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
bu konuda devletimizin büyük hataları var bu replika cihazlar yüzünden bir çok arkadaşımızın başı yandı ve yanacak bu kurbanlardan biride benim.. evet cihazlar orjinale çok yakınlar hatta orjinalinden üstün yanları bile var ancak bir çok kendini akıllı sanan insanlar 20- 30 tl için bu cihazların kapanmamaları için tesadüfen kopyadıkları imei ler garantili faturalı telefonların kapanmalarına sebeb oluyor bu nasıl vicdandır nasıl bir adalettir benim tepkim devlet yetkililerine buna neden önlem almazlar kdv sini vergisini vererek 1650 tl aldığım adıma faturalı garanti belgeli cihazım sorgusuz ve sualsiz kapatılıyor bu nasıl bir adalettir.. şimdi soruyorum 1-benim cihazımın imei linin başka cihaza klonlandığını tespit ediyorsunda neden hangi cihaza klonlandığını tespit etmiyorsun, 2- benim cihazımı kapatmadan önce neden gerekli belgeleri istemiyorsun eğerki ben bunları sana ibraz edemiyorsam tamam kapat fakat elimde gerekli belgelerim varsa neden beni mağdur ediyorsun, 3-imei li klonlanan x marka sahibi firmanın cihazını neden ayıplı mal saymıyorsun (bizlere yüksek fiatlara satmasını biliyorlarsa imei klonmasına karşıda önlem alsınlar), 4- şimdi bizleri bu nedenlerden dolayı bu replika cihazları almaya teşvik etmiyormusun ?. Bunun önlemi alınmaz ise daha bir çok insan mağdur olacaktır bu yüzden replika cihaz alacak arkadaşlar unutmayınki almış olduğunuz cihazlar yasal olmayan ürünlerdir ve ilerde ya sizi yada başka bir arkadaşımızı mağdur edecektir..

Takipçi Satın Al

Üst Alt