Öneri Kopy ile Bilgi Alışverişi Yapın

Sponsorlu Bağlantılar

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Kopy ile Bilgi Alışverişi Yapın
KOPY
Kopy, PC ile mobil cihazlar arasında bilgi alışverişi uygulaması. "Hızlı, basit ve sade!"​
sloganıyla Kopy, İOS ve Androidden önce Windows Phone mağazada!

Uygulama iki farklı oturumla kullanılabiliyor, geçici oturum ve hesap oturumuyla. Geçici​
oturumu uygulama ya da Web sayfasında verilen QR koduyla açabiliyoruz, eğer hesap oturumu açarsak geçmiş ögelere de ulaşabiliyoruz. Kopy hesabını, Web sayfası ve uygulamadan alabiliyoruz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows Phone Mağaza QR:
Windows Phone Mağaza:
Windows Mağaza:
Chrome Eklentisi:
Web sayfası:
Uservoice sayfası:
İletişim: [email protected]

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: skynet, PureFood, Esendağlı ve 1 kişi daha

dakamon

dakamon

Üye
Haber için teşekkürler. Tam olarak anlamadım nasıl işimize yarayacağını.

beats

beats

Üye
    Konu Sahibi
Diyelim bir link var onu PC'de açman gerek. Ya da bir yazı, makale vs. onu uygulamaya yapıştır ve gönder. PC'ye aktarmış oluyorsun. Tam tersi de yapılabilir. Nokia'nın Symbian'da böyle bir uygulaması vardı adını hatırlamıyorum, aynı işlevdeydi.

• Beğen
Tepkiler: dakamon
Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Tam olarak ne işe yarıyor?

Rainesto

Rainesto

Üye
İlk olarak wpde çıktığı için her türlü beş puan

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Tam olarak ne işe yarıyor?

Diyelim bir link var onu PC'de açman gerek. Ya da bir yazı, makale vs. onu uygulamaya yapıştır ve gönder. PC'ye aktarmış oluyorsun. Tam tersi de yapılabilir. Nokia'nın Symbian'da böyle bir uygulaması vardı adını hatırlamıyorum, aynı işlevdeydi.

Symbian Belle işletim sistemine sahip bir cihaz kullandıysanız bilirsiniz . Nokia Drop adında nokia betalabs tarafından başlatılmış bir uygulama projesi vardı . Uzunca bir süre kullanılmış ve beğenilmiş olmasına rağmen sonradan iptal edilmişti . Kopy uygulaması da tam olarak aynı şeyi yapıyor . Bilgisayar ve telefon arasında metin , link vb. şekilde paylaşım yapmanıza olanak tanıyor . Hem Windows phone 8 hem de Windows 8 için uygulaması var . Hatta tıpkı Nokia Drop'ta olduğu gibi Google Chrome eklentisi bile var . Nokia Drop'tan esinlenildiği çok belli .

İki cihaza da ayrı ayrı uygulamayı yüklüyorsunuz ve iki cihazda da uygulama için oluşturduğunuz hesabınıza giriş yaptıktan sonra ikisi arasında metin , link vb. şekilde paylaşım yapabiliyorsunuz . Nokia Drop'ta da aynı şekilde uygulamayı kullanabilmek için Nokia hesabınıza giriş yapmanız gerekiyordu .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto, atlantis52 ve Esendağlı
PureFood

PureFood

Üye
Yani Nokia Beamer/Photo Beamer'ın metin için hazırlanmış hâli :) Teşekkürler.

skynet

Üye
:tşk:

Üst Alt