köpek kovucu

Sponsorlu Bağlantılar

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
yok burda bende denemedim

01kubi

01kubi

Üye
Oh be ! Sonunda eve 10dk daha erken gitmemi sağlayan ara patika yoldan geçebileceğim :ehe:ehe
Çete var orda 2 3 tane ya, her dakika havlama, kavga dalaşma... :D
valla sen bu programa güvenme ben denedim buda sinek kovucu gibi bi işe yaramıyor hatta frekansını yükselttim filan nafile galiba avrupalı nazik bobiler için üretilmiş :aha:

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
:kop::kop::kop:
valla sen bu programa güvenme ben denedim buda sinek kovucu gibi bi işe yaramıyor hatta frekansını yükselttim filan nafile galiba avrupalı nazik bobiler için üretilmiş :aha:
:kop::kop::kop::kop::kop:

--------------- Ekleme ---------------

karınca bile kovmuyor :off:

saut1111

Üye
sağol

blackbird48

blackbird48

Üye
suat abi senin gibi foruma yararlı bir arkadaşı bamlayan zihniyeti kınıyorum

hıyar yermisin

Üye
:oke:

berfo63

Üye
bendebir tanıdık var köpekten farkı yok onda etkili olursa yeterli

• Beğen
  • Kahkaha
Tepkiler: DeV/AsA ve dewilboys

Cetger

Üye
Abicim pitbul olan bahçeden geçicem yol çok uzuyor diye sakata gelmiyelim pitbul diyorum :(

imampower11

Üye
tam tersi etki ediyor beyler bence hıc bulasmayın :D "Kopegı yanıma cagırdım geldı sonra sesı actım baktım hırlamaya başladı":D Hemen kafasını oksadım ki köpek tanıdık tanıdık olmasa :D:D

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
:kop::kop::kop::kop::kop:
tam tersi etki ediyor beyler bence hıc bulasmayın :D "Kopegı yanıma cagırdım geldı sonra sesı actım baktım hırlamaya başladı":D Hemen kafasını oksadım ki köpek tanıdık tanıdık olmasa :D:D
:kop::kop::kop::kop:

• Beğen
Tepkiler: serinaga

ht00

Üye
deneyecem.huda razı olsun.:bye2:

ascada

ascada

Üye
teşekkürler indirdim en yakın zamanda test etçem:ehe

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
peeki ibrahim

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş emeğine sağlık çok güzel bir uygulama bence ... tüm yorumları okudum, ama sanırım tam anlamıyla deneyen yok. Walla hiç beklenmedik an bizim ovada çoban köpekleri saldırısında çok işe yarardı ama, çalıştırıncaya kadar paçayı kaptırırsın :) bide etkili olmazsa way halime, merakla bekliyorum etkili bir sonuç alan varmı diye ...

----------Eklendi @ 23:48:46 ---------- Yazıldı @ 23:46:12 ----------

Bide yabancı köpekte denense belki o zaman kovar, tanıdık olduğu için hırlayıp senden yardım istemiş olabilir mi ? :)

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe:ehe

Anußis

Anußis

Üye
bu şimdi kovmak yerine bide çağırısa gör bak .d arkamızdan 10 tane gelir artık :d::d::d:

teşekkürler

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
:yuru:yuru

septisist

septisist

Üye
indiriyorum bakalım işe yarayacak mı teşekkürler:pro: