-efşan Üye Konu Sahibi zaza' Alıntı: cengiz yavrusu olursa isterim bitane Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Bu cins pek yok buralarda ama Nasıl eş yapacaksak
zaza' Alıntı: cengiz yavrusu olursa isterim bitane Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Bu cins pek yok buralarda ama Nasıl eş yapacaksak
OttomaN TigeR Üye zaza' Alıntı: cengiz yavrusu olursa isterim bitane Genişletmek için tıkla ... Ben de... Güzel isim seçmişsiniz...
zaza' Alıntı: cengiz yavrusu olursa isterim bitane Genişletmek için tıkla ... Ben de... Güzel isim seçmişsiniz...
-efşan Üye Konu Sahibi by*cambaz' Alıntı: rengi uyuyor ismine çok güzel Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Ben de... Güzel isim seçmişsiniz... Genişletmek için tıkla ... İnşallah Abim.
by*cambaz' Alıntı: rengi uyuyor ismine çok güzel Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Ben de... Güzel isim seçmişsiniz... Genişletmek için tıkla ... İnşallah Abim.
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: İnşallah. Bu cins pek yok buralarda ama Nasıl eş yapacaksak Genişletmek için tıkla ... Aslında Sibirya kurdundan kırma alacaksın yavruyu ki süper bir köpek olur. Birde K harfi ile bir pelerin olay tamam...
TheM-CK' Alıntı: İnşallah. Bu cins pek yok buralarda ama Nasıl eş yapacaksak Genişletmek için tıkla ... Aslında Sibirya kurdundan kırma alacaksın yavruyu ki süper bir köpek olur. Birde K harfi ile bir pelerin olay tamam...
-efşan Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Aslında Sibirya kurdundan kırma alacaksın yavruyu ki süper bir köpek olur. Birde K harfi ile bir pelerin olay tamam... Genişletmek için tıkla ... Olur. Ben köpeğimi öyle her köpekle.... Çiftleştirttirmem
OttomaN TigeR' Alıntı: Aslında Sibirya kurdundan kırma alacaksın yavruyu ki süper bir köpek olur. Birde K harfi ile bir pelerin olay tamam... Genişletmek için tıkla ... Olur. Ben köpeğimi öyle her köpekle.... Çiftleştirttirmem
Eykul Üye zaza' Alıntı: cengiz yavrusu olursa isterim bitane Genişletmek için tıkla ... Bende isterim ama erkek bu
zaza' Alıntı: cengiz yavrusu olursa isterim bitane Genişletmek için tıkla ... Bende isterim ama erkek bu
OttomaN TigeR Üye TheM-CK' Alıntı: Olur. Ben köpeğimi öyle her köpekle.... Çiftleştirttirmem Genişletmek için tıkla ... Sibirya kurdu her köpekten sayılmaz hacım...
TheM-CK' Alıntı: Olur. Ben köpeğimi öyle her köpekle.... Çiftleştirttirmem Genişletmek için tıkla ... Sibirya kurdu her köpekten sayılmaz hacım...
-efşan Üye Konu Sahibi Eykul' Alıntı: Bende isterim ama erkek bu Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Sibirya kurdu her köpekten sayılmaz hacım... Genişletmek için tıkla ... Her köpek derken cins olarak dememiştim abi.
Eykul' Alıntı: Bende isterim ama erkek bu Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Sibirya kurdu her köpekten sayılmaz hacım... Genişletmek için tıkla ... Her köpek derken cins olarak dememiştim abi.
zaza Üye Bak ya herkes istedi benden sonra ilk sıra benim beyler bayanlar kimseye vermem ilk ben seçicem bizim has isotçuyu
Bak ya herkes istedi benden sonra ilk sıra benim beyler bayanlar kimseye vermem ilk ben seçicem bizim has isotçuyu
-efşan Üye Konu Sahibi Rambo_FT' Alıntı: KARAMEL ismini beğendim Uzun ömürlü olması dileğiyle Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Teşekkür ederim Kardeşim. - - - Eklendi - - - tempestshine' Alıntı: maşallah karamel gibi köpek Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Rambo_FT' Alıntı: KARAMEL ismini beğendim Uzun ömürlü olması dileğiyle Genişletmek için tıkla ... İnşallah. Teşekkür ederim Kardeşim. - - - Eklendi - - - tempestshine' Alıntı: maşallah karamel gibi köpek Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
u_cosar Üye 'Nur'' Alıntı: Karamelmiş bu zaten isim ile tam uymuş inkar etmiyor kendini Genişletmek için tıkla ... aynen
'Nur'' Alıntı: Karamelmiş bu zaten isim ile tam uymuş inkar etmiyor kendini Genişletmek için tıkla ... aynen
Eykul Üye zaza' Alıntı: Bak ya herkes istedi benden sonra ilk sıra benim beyler bayanlar kimseye vermem ilk ben seçicem bizim has isotçuyu Genişletmek için tıkla ... Once bayanlar hem ben onu baptised ettim tabiki ilk cocugu ben hakediyorum
zaza' Alıntı: Bak ya herkes istedi benden sonra ilk sıra benim beyler bayanlar kimseye vermem ilk ben seçicem bizim has isotçuyu Genişletmek için tıkla ... Once bayanlar hem ben onu baptised ettim tabiki ilk cocugu ben hakediyorum
SHS Üye TheM-CK' Alıntı: Ben ona kıyabilir miyim hiç. Oynuyor ama ısıramıyor - - - Eklendi - - - Sağol da Bro? Genişletmek için tıkla ... ???
TheM-CK' Alıntı: Ben ona kıyabilir miyim hiç. Oynuyor ama ısıramıyor - - - Eklendi - - - Sağol da Bro? Genişletmek için tıkla ... ???
zaza Üye Eykul' Alıntı: Once bayanlar hem ben onu baptised ettim tabiki ilk cocugu ben hakediyorum Genişletmek için tıkla ... Bırak ya her yerde kadın erkek eşittir deyip eşitlik isteyen siz değilmisiniz? Bu konuda imtiyaz uygulanmayacaktır.
Eykul' Alıntı: Once bayanlar hem ben onu baptised ettim tabiki ilk cocugu ben hakediyorum Genişletmek için tıkla ... Bırak ya her yerde kadın erkek eşittir deyip eşitlik isteyen siz değilmisiniz? Bu konuda imtiyaz uygulanmayacaktır.
Eykul Üye zaza' Alıntı: Bırak ya her yerde kadın erkek eşittir deyip eşitlik isteyen siz değilmisiniz? Bu konuda imtiyaz uygulanmayacaktır. Genişletmek için tıkla ... O zaman korpil ile alirim sorun degil
zaza' Alıntı: Bırak ya her yerde kadın erkek eşittir deyip eşitlik isteyen siz değilmisiniz? Bu konuda imtiyaz uygulanmayacaktır. Genişletmek için tıkla ... O zaman korpil ile alirim sorun degil