-efşan Üye Konu Sahibi Eykul' Alıntı: Ezan ile okudun mi ismini Genişletmek için tıkla ... Yok daha okumadım Namazdan sonra okuyacağım - - - Eklendi - - - zaza' Alıntı: ALLAH mesut etsin cengizim Katmir iyi giderdi bu yaramaza Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun ciğerim
Eykul' Alıntı: Ezan ile okudun mi ismini Genişletmek için tıkla ... Yok daha okumadım Namazdan sonra okuyacağım - - - Eklendi - - - zaza' Alıntı: ALLAH mesut etsin cengizim Katmir iyi giderdi bu yaramaza Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun ciğerim
-efşan Üye Konu Sahibi Eykul' Alıntı: Kopege de isim oyle koyuluyor mi ki Genişletmek için tıkla ... Hayır. Ama ilk ben olurum
Eykul' Alıntı: Kopege de isim oyle koyuluyor mi ki Genişletmek için tıkla ... Hayır. Ama ilk ben olurum
Eykul Üye Ya dogru kopek melek gibi gorunuyor cok tatli birsey de ne olur ne olmaz. Adi ustunde kopek
-efşan Üye Konu Sahibi Eykul' Alıntı: Ya dogru kopek melek gibi gorunuyor cok tatli birsey de ne olur ne olmaz. Adi ustunde kopek Genişletmek için tıkla ... Isıramıyor ki ablası - - - Eklendi - - - zaza' Alıntı: Dikkat et ısırmasın burnunu Genişletmek için tıkla ... Ben de onu ısırırım
Eykul' Alıntı: Ya dogru kopek melek gibi gorunuyor cok tatli birsey de ne olur ne olmaz. Adi ustunde kopek Genişletmek için tıkla ... Isıramıyor ki ablası - - - Eklendi - - - zaza' Alıntı: Dikkat et ısırmasın burnunu Genişletmek için tıkla ... Ben de onu ısırırım
zaza Üye Eykul' Alıntı: Karamel yazik Cengiz tarafindan eziyet goruyor simdiden Genişletmek için tıkla ... Dişini çekmiş yani nasıl kıydın lan cengiz
Eykul' Alıntı: Karamel yazik Cengiz tarafindan eziyet goruyor simdiden Genişletmek için tıkla ... Dişini çekmiş yani nasıl kıydın lan cengiz
Eykul Üye Kirmis ama yinede kopek yani bazi insanlardan daha sadik kalir. O kadarcik sey ona ne yapabilirki... Insanlarin birbirine yaptiklarina bak bir...
Kirmis ama yinede kopek yani bazi insanlardan daha sadik kalir. O kadarcik sey ona ne yapabilirki... Insanlarin birbirine yaptiklarina bak bir...
zaza Üye Onlar düşünemiyorlar ya çok hoş bişey biz düşüne düşüne kafayı yiyecez onlar direk içlerinden geleni yapıyorlar
Onlar düşünemiyorlar ya çok hoş bişey biz düşüne düşüne kafayı yiyecez onlar direk içlerinden geleni yapıyorlar
zaza Üye Mesela ben onun kadar ne rahatım ne de umursamaz baksana fotolara merdivende tek düşondüğü ya oyun yada yiyecek Cengiz aç bırakma seni yemesin
Mesela ben onun kadar ne rahatım ne de umursamaz baksana fotolara merdivende tek düşondüğü ya oyun yada yiyecek Cengiz aç bırakma seni yemesin
-efşan Üye Konu Sahibi Ben ona kıyabilir miyim hiç. Oynuyor ama ısıramıyor - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol da Bro?
Ben ona kıyabilir miyim hiç. Oynuyor ama ısıramıyor - - - Eklendi - - - - SerkeŞ -' Alıntı: hayırlı olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol da Bro?