[KOONOOZ] Google HD Browser v1.0.2 S^3 Anna Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
[KOONOOZ] Google HD Browser v1.0.2 S^3 Anna Belle Signed
Google HD Browser

Google HD Tarayıcı dokunmatik cihazlar için optimize Yüksek Kalite Google HTML5 sürümü, tarama izin nihai uygulama, bu Nokia cihazı için Google en iyi getiriyor olacak ve Google Arama HD, Gmail, Google kullanmak mümkün olacak Haritalar, Google, Google Translator ve çok daha fazlası ...
Tarama Google Apps Nokia cihazınızda her zamankinden daha kolay olacaktır

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: kağan1906, ggalipp, manolyam63 ve 2 diğerleri

tufless

tufless

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

ID68

Üye
Teşekkürler :oke: Yav valla bu Koonooz'un uygulamalarını beğeniyorum. Facebook Touch olsun, Youtube olsun çok harika ve kaliteli yapıyor,şimdi de bunu. Bakalım bence buda çok güzeldir :naughty:

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
:rica: deneyip yorum atarsın :)

• Beğen
Tepkiler: manolyam63

ID68

Üye
Herşeyi güzel gayet hızlı internet sayfalarını tam ve net gösteriyor fakat Youtube'yi kendi Web tarayıcımıza yönlendiriyor. Geri kalan ile iyi ;)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sürekli tarayıcıya yönlendirme yapıyor

yaren_dede

yaren_dede

Üye
paylaşım için teşekkürler dostum :)
opera gibi bir nimet varken artık bu uygulamalari deneme gereği bile duymuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
opera da güncelleme çıkartmaz oldu

• Beğen
Tepkiler: manolyam63 ve yaren_dede
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: manolyam63 ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

opera mobil için kastetmiştim çerezler felan c değilde e hafızasına kaydetse daha stabil olur :)

bu opera mobile birtek bendemi stabil çalışıyor acaba :hmmm

miniden daha hızlı o derece yani :D

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi

ssof

Üye
kardeş durmadan kendi tarayıcısına yönlendiriyor çözümü varmı

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
daha yeni bir uygulama olduğu için hatalar vermesi normal yeni sürümleri bekleyeceğiz artık :)

AHMED...

AHMED...

Üye
teşekkürler ısa abi

bahadır abi opera mobile bence güncelleme alması lazım eksik çünkü girdiğim sitelerden biliyorum :) ama n8 in kendi tarayıcısı sorunsuz açıyor girdiğim siteleri kendi tarayıcısıda iki dakika da bir atıyor kapanıyor cfw yükledim bunun yüzünden yine fark yok sırf n8i tarayıcısı için değiştireceğim herhalde iyice sinir etmeye başladı

yaren_dede

yaren_dede

Üye
teşekkürler ısa abi

bahadır abi opera mobile bence güncelleme alması lazım eksik çünkü girdiğim sitelerden biliyorum :) ama n8 in kendi tarayıcısı sorunsuz açıyor girdiğim siteleri kendi tarayıcısıda iki dakika da bir atıyor kapanıyor cfw yükledim bunun yüzünden yine fark yok sırf n8i tarayıcısı için değiştireceğim herhalde iyice sinir etmeye başladı

olurmu dostum benim paylaştığım fast mod opera mobile yukleyin ve opera mobile hızlandırma konusu var oradaki anlatımı uygulayın tabiki masaüstü görünümlü sitelerde kasma olur ama kasmayan tarayıcıda yoktur ancak opera mini yada uc browser gibi tarayıcılarda kasma yaşamazsın ama onlarda opera mobilin yerini tutmaz :)

manolyam63

manolyam63

Üye
tsklr

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
İnternette bi tane wp launcer buldum yükledim sonra akınortanın olduğunu gördüm sanırım mağazadaki uygulamada diğer launcerlerden pek farkı yok klavyesi falan yenilenmiş fakat türkçe karakter desteği yok. İnternet müthiş hızlı opera falan hikaye tıkladığın gibi açıyor sayfayı bayramda symbianı bırakacağım için ve eksikleri olduğu için vazgeçtim tarayıcıda yeni sekme ve geri düğmesi yok html 5 desteğide yok sanırım ama dediğim gibi hızına hayran kaldım r yok ama programda yoksa sırf tarayıcı için kullanırdım :D

bayon

Üye
yüklenmeye değmeyecek bir uygulama

smh60

smh60

Üye
Teşekkürler en iyisi hala opera :)

Üst Alt