KOONOOZ Facebook HD Browser v1.01(6) S^3^4 Anna Belle Signed

toprak00

Üye
hmm gzelde nasıl ıdryrz oyunu ..
yanı faceyı

toprak00

Üye
ilk sayfada link var
pekı kardesık tlfona nasıl flas atlırm blyrmsn n 8

bukre

Üye
her girişde e posta ve şifre istemeden ,açık bırakma özelliği yok mu?

her girişde e posta ve şifre istemeden ,açık bırakma özelliği yok mu?
var tabi. Ama yeni sürümde. Forumda mevcut 1.5.2ben bu sürümüde kullanmıştım yalnız. Sürekli acık kalıyordu. Sen yeni sürümü birde dene

Tepkiler: bukre

bukre

Üye
var tabi. Ama yeni sürümde. Forumda mevcut 1.5.2ben bu sürümüde kullanmıştım yalnız. Sürekli acık kalıyordu. Sen yeni sürümü birde dene
bilgilendirme iöç
me

bukre

Üye
telefonun azizliği yeni fark ettim kusura bakmayın sadece bilgilendirme için teşekkürler

Tepkiler: İbrahimTR
aynen 1.05.2 yükledim kasıyo bakıyorumda şöyle iyi bi face uygulaması yapamadılar gitti,android kullanıcıları tıkır tıkır kullanıyolar androidi beğenmezken şimdilerde sıcak bakıyor oldum bende

aynen 1.05.2 yükledim kasıyo bakıyorumda şöyle iyi bi face uygulaması yapamadılar gitti,android kullanıcıları tıkır tıkır kullanıyolar androidi beğenmezken şimdilerde sıcak bakıyor oldum bende
bende 603 kullanıyorum sorun yok hatta sınırsız internet hızı düşük olmasına ragmen