konuyu nereye açacağımı bilemedim Nokia n96 kapanıp açılma sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nokian96

nokian96

Üye
    Konu Sahibi
konuyu nereye açacağımı bilemedim Nokia n96 kapanıp açılma sorunu?
arkadaslar sizlerin yardım ve önerilerini bekliyorum..
Nokia N96 marka telefonum var.. ama bazen telelefon kendi kendine kapanıp acılıyor. pin kodu felan da istemiyor.. yazılım güncellemesi yapıcam ama güncellemede telefonunuzu kapatmayın v.s. uyarılar var.. ne yapmalıyım sizce?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
güncelleme yaparken telefonun kapanmaması lazım kardeş kapanırsa bdaha hayatta açamassın şarzını falan kntrol et gerekirse şarjda güncelle ama telefon kapanırsa bidaha açılmaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefona hard format atmalısın..

ca_sus

Üye
bendede o sorun varda 1 ayda 15 günde 2 ayda kafasına göre kendini resetliyo nedenini bilmiyorum pin kodu felan istemiyo kapatıp açıyo sana gelince krdeş garanti varsa yolla

merty24

merty24

Üye
1konu symbıan destek bölümüne açılmalıydı
2telefona hard format at(sitede arattır bulursun)
3 format atamam diyorsan antıvirus ıle tarattır(sitede arattır istemediğin kadar antivirus var:oke:

menzil957

menzil957

Üye
1konu symbıan destek bölümüne açılmalıydı
2telefona hard format at(sitede arattır bulursun)
3 format atamam diyorsan antıvirus ıle tarattır(sitede arattır istemediğin kadar antivirus var:oke:

bendede aynı sorun var fakat fe-secure antivirüs ile taradım olmadı, hardformat attım yine olmadı bendeki genelde uygulama açma sırasında oluşuyor onun nedenini bir türlü anlayamadım.
birde okuyan arkadaşlardan bir ricam olacaktı
sizde ne şekil oluyor bilmiyorum ama ben normal görüşme yaptığım zaman karşı tarafa müzikçalar dan bir şarkı dinletmek istediğim zaman bana gelen seste sorun yok ama karşı tarafa ses berbat bir şekilde aktarılıyor bu işlem kulaklık takılı olduğu zaman yaşanıyor yine aynı şekilde görüşme sırasında ses + - parça ileri geri işlemiyor daha önce n73 kullanıyordum bu sorunların hiçbiri yoktu

ilgilenen arkadaşlar olursa çok iyi olacak çünkü telefonu servise götürdüm açılması lazım dediler pek sıcak bakmadığım için öncelikle bir araştırayım dedim

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
kendiniz kapatırsanız telefonu tekrar açtığında pin kodu ister ama hani 6600'da telefonun dilini değiştirdiğinde kapanıp açılacak diye bir uyarı verirya açıldığında pin kodu istemes sizdede bu yönde bir sorun var batarayayı falan değiştirebilirsin belki bir çözüm ama kesin deil

ezginsami

Üye
n96 da aynı sorun oluşdu kendi kendine kapanıp açılma sorunu....kvk servisine götürdüm istanbulagitmesi gerekir dediler.telefon görüşme yaparken her 5 dakikada bir kapanıp açılıyor.bunun virüsle falanda alakası yok.bu nokiadan kaynaklanan bir şey bence.bu n96 kullananlar bu konuyu göz önunde bulundursunlar.

soleil10

Üye
n96 da aynı sorun oluşdu kendi kendine kapanıp açılma sorunu....kvk servisine götürdüm istanbulagitmesi gerekir dediler.telefon görüşme yaparken her 5 dakikada bir kapanıp açılıyor.bunun virüsle falanda alakası yok.bu nokiadan kaynaklanan bir şey bence.bu n96 kullananlar bu konuyu göz önunde bulundursunlar.

merhaba arkadaslar bana fransadan gedı hedıye telefon kırılması için telefoncuya verdım sim kilidini telefon turkceye dondü sim kilidide kırıldı ama durdu yere reset atıyor. müzik dinlerken yada görüşme yaparken birden bire resetlenıyor telefon. sizce ne yapmalıyım.

agustos3838

Üye
bu ne ya guncelleme aatım bendede oldu aynen resetleme olayı daha once bole bı sorun yoktu yaklasık 1,5 senedır kullanıyorum dun guncelledım sımdı durduk yere acılıp kapanıyo

izmirligenc

izmirligenc

Üye
yukledigin programlardan kaynkli olabilir format at telefona duzelir

ezginsami

Üye
N96 telefonum yeni kvk dan geldi,telefon görüşme yaparken ve radyo dinlerken her 5 dakidada bir kapanıp kendi kendine açılıyordu.şimdi kvk baya bir başarıya imza atmış kendilerini ktlarım:)))) kapanmayı 9 dakiya çıkarmış......ne güzel demi...arkadaşlar bu kvk aldatmacasına güvenerek garantili telefon almayın.çin telefonu alın..samimi olarak görüşüm budur. 3 defa kvk ya giden cihazdaki sorun hala çözülemiyorsa...olay bitmiştir benim için..kvk işe yaramaz.....

ezginsami

Üye
Bu n96 vb telefonların kapanması ile ilgili çok fazlasıyla tecrübeli biri olarak yazıyorum...Arkadaşlar n96 ve diğer N serilerinin bir çoğunda bu sorun güncelleme sonrası ortaya çıkıyor.Benim n96 şuan 10 dk bir kapanma sorunuyla ilgili KVK da.Tabi cihaz yapıldı diye 3 defa bana iade edildi.Ben sorunun devam ettiğini kendilerine kvk ofisinde ispatladım.sonuç nokia bu sorunun kendilerinden kaynaklandığını kabul ediyor artık.Ben bilinçli ve nokianın her serini kullanmış biri olarak kesinlikle şunları tavsiye etmiyorum:
1-Kapanıp açılmada format veya hard format bir işe yaramıyor.
2-N serisine kesinlikle yeni sürüm falan yüklemeyin yükletmeyin.
3-Kvk yı gözünüzde büyüterek ve güvenerek telefon almayın.
4-Sorun çıktığında biran önce garantiye topu atın.Uzun süre beklersiniz ama sonuç için devamlı arayın ,taciz edin...
5-Telefonu değiştirme yerine ücret talebi yapın.(Çünkü aldığınızdaki fatura fiyatından geri iade olur ve siz daha yeni bir modele gecebilirsiniz.)
6- aklıma gelince yazarım:)

player77

Üye
arkadaslar bende n96 kulaniyorum ayni sorun bendede var durmadan acilip kapaniyo ama buna karsi bi cozum yok tamamen nokianin bir yazilim hatasi herkese gecmis olsun;-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt