Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
konuşan kedi donma sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
escape72
Üye
Konu Sahibi
konuşan kedi donma sorunu
arkadaşlar telefonuma belle refresh yükledim konuşan kedi talking ted konuşurken donarak kesik kesik konuşuyor telefonu hackledim yine öyle sorun ne olabilir talking teddy yükledim konuşan köpek aynı sorun ondada var yardımcı olur musunuz?
Dereck
Üye
Aynı sorun bendede var ne yaptıysam düzelmedi. Sildik mecburen.
@@DiAbLo@@
Üye
Kardesim modlama bolumunde max performans modu var onu yukle duzelir gozle gorulur bir sekilde. Begenmezsen zaten ayarlardan kaldirirsin. Telden girdigim icin link veremiyom kusura bakma
Kardesim modlama bolumunde max performans modu var onu yukle duzelir gozle gorulur bir sekilde. Begenmezsen zaten ayarlardan kaldirirsin. Telden girdigim icin link veremiyom kusura bakma
Bunun için işlemci yeterli gelmiyorsa hiç gerek yok böyle birşeye max performans pil falan bırakmıyor
@@DiAbLo@@
Üye
Vallaha onun icin de mod var yukledim pek bisey degismedi. Asphalt6 oynarken kasiyodu onu yukledim uctu resmen. Ayrica sarjim gun boyu net ve oyuna ragmen en az 12 saat rahat gdyo
Dogru olani yuklemissin de bende ve bircok kiside ise yarayan bir mod bu. belki de qt uygulamasinda bir eksiklik vardir format at diyecem ama bir uygulama icin de atilmaz be kardes.
escape72
Üye
Konu Sahibi
hard format attım bide flaşı tekrar attım bakalım ne olacak
@@DiAbLo@@
Üye
Tamam sonucu yazarsin kardesim
escape72
Üye
Konu Sahibi
girişte donuyor fakat seste sorun kalmadı tşkler
@@DiAbLo@@
Üye
Talking tyler dene kardesim bende en stabil calisan o.