Konunun içine resmi kopyala yapıştır yapamıyorum ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konunun içine resmi kopyala yapıştır yapamıyorum ...
İnternet explorer i kullanıyorum ... Mesela haber konusu açıyorum haberin içinde resim var .. o resme kopyala diyorum konuya yapıştırmıyor :vur: Ben de grafik ekle butonuyla yapıyorum ... Düzelir mi acaba :hmmm

Salihyet

Salihyet

Üye
Sitenin kopyala yapıştıra karşı koruması mevcut olabilir, yada sen bir yerde hata yapıyorsundur.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Kopyalamadan önce Resmi tarıyorsun dimi ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tartıyorsun derken nasıl yani :) konu açarken de mesela smiley çıkmıyor :-ehe böyle yazıyor :hmmm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Senin emektarda ( pc ) birşey var o zaman :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Laptop da yapmıyo pc de yapmıyo kopyalamayı :) neyse yaa grafik ekle butonu var :)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Pc yi aç kapa geçer.....
Tahminimce Pc açıkken çerezleri temizlemişsin.....

Odysseus

Odysseus

Üye
Kopyala yapıştır yerine, sürükle bırak yöntemi daha mantıklıdır :)

arslansem

arslansem

Üye
Web tarayıcısından olabilir..Gerçi ben Mozilla dan senin yaşadığın sorunu yaşıyordum.Konu eklemek istediğimde IE ye geçiyorum :)

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben o işi yazdan beri yapamıyorum enes çaktırma :) sen nası yapıyodun onuda alamadıydım zaten :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu açma ekranı değişmiş sanki smileylerin kodlarını veriyor ... Eskiden direk smileyi gösteriyordu ... Konuyu açıyorsun geri tuşuna basınca konu silinmiyo yazıları kaybolmuyo bu iyi olmuş :)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
opera kullanırken aynı sorun bendede oluyor ama internet explorer da olmuyordu........ama şimdi ondada oluyor anlamadım.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben sağ üst taraftan editörü değiştirmisim özür dilerim rahatsızlıktan dolayı :ehe

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
resim kopyalamada opera bire birdir.Önceden eksik yönünü görürdüm bu konuda operanın ama şimdi yeni sürümde eksiği yok fazlası var

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Forum ayarlarını düzenle bölümünden editörü değiştirmiştim onu düzeltince sorunum kalmadı teşekkürler ... Konu kilitlenebilir ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu, sahibinin isteği üzerine kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt