Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konunun içine resmi kopyala yapıştır yapamıyorum ...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Konunun içine resmi kopyala yapıştır yapamıyorum ...
İnternet explorer i kullanıyorum ... Mesela haber konusu açıyorum haberin içinde resim var .. o resme kopyala diyorum konuya yapıştırmıyor : Ben de grafik ekle butonuyla yapıyorum ... Düzelir mi acaba
Salihyet
Üye
Sitenin kopyala yapıştıra karşı koruması mevcut olabilir, yada sen bir yerde hata yapıyorsundur.
Catty
Emekli Yönetici
Kopyalamadan önce Resmi tarıyorsun dimi ?
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Tartıyorsun derken nasıl yani konu açarken de mesela smiley çıkmıyor :-ehe böyle yazıyor
Catty
Emekli Yönetici
Senin emektarda ( pc ) birşey var o zaman
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Laptop da yapmıyo pc de yapmıyo kopyalamayı neyse yaa grafik ekle butonu var
Salih Baba™
Üye
Pc yi aç kapa geçer.....
Tahminimce Pc açıkken çerezleri temizlemişsin.....
Odysseus
Üye
Kopyala yapıştır yerine, sürükle bırak yöntemi daha mantıklıdır
arslansem
Üye
Web tarayıcısından olabilir..Gerçi ben Mozilla dan senin yaşadığın sorunu yaşıyordum.Konu eklemek istediğimde IE ye geçiyorum
EroL
Emekli Yönetici
ben o işi yazdan beri yapamıyorum enes çaktırma sen nası yapıyodun onuda alamadıydım zaten
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Konu açma ekranı değişmiş sanki smileylerin kodlarını veriyor ... Eskiden direk smileyi gösteriyordu ... Konuyu açıyorsun geri tuşuna basınca konu silinmiyo yazıları kaybolmuyo bu iyi olmuş
jackalx_06
Üye
opera kullanırken aynı sorun bendede oluyor ama internet explorer da olmuyordu........ama şimdi ondada oluyor anlamadım.
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ben sağ üst taraftan editörü değiştirmisim özür dilerim rahatsızlıktan dolayı
kacaksevgilim
Üye
resim kopyalamada opera bire birdir.Önceden eksik yönünü görürdüm bu konuda operanın ama şimdi yeni sürümde eksiği yok fazlası var
TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Forum ayarlarını düzenle bölümünden editörü değiştirmiştim onu düzeltince sorunum kalmadı teşekkürler ... Konu kilitlenebilir ...