Konum neden taşındı gereksiz yere !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

murat bu msjım kalsın son olarak bi sus .d

Mehmet

Emekli Yönetici
bu kadar uzatmanın ne alemi var arkadaşın eylemi bu yöndedir beğenmediyseniz admin gelir ilgilenir

Tepkiler: minoo

DiaBLoS

Admin
Tubacım , sıkıntını bu şekilde konu açarak belirtmeden önce , o bölümün moderatörlerine direk pm atarak sebebini öğrenebilirdin diye düşünüyorum .
Sanki bu şekilde biraz ağır olmuş ...

Tepkiler: Tuba.Erva

+1 haklısın

Tepkiler: greenmile ve Tuba.Erva
    Konu Sahibi
Tubacım , sıkıntını bu şekilde konu açarak belirtmeden önce , o bölümün moderatörlerine direk pm atarak sebebini öğrenebilirdin diye düşünüyorum .
Sanki bu şekilde biraz ağır olmuş ...

mert bılıyo kımdır dıye tahmın yürüttum ama her moda tek tek atıp cevap beklemek yerıne bana msj gelmesını beklemem daha dogru sanırım

konumu acmadan önce tasınan konuma yazdım zaten cevap gelmeyınce actım
yoksa bende kımseyı kırma derdınde deılım haklı oldugum bıseyı savunmak ıcın acmam gerektı ali

fullwar

Üye
lütfen bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın şikayet edildi şikayet eden arkadaşa spam mesaj yazıldı allttaki boot konusunda var okuyun....

Bilip bilmemem sorun değil. Ben bir uyarı yapıyorum. Şikayet edildiyse sorununuza çözüm üretilmesini bekleyin. Başka yerdede aynı konuyu tekrar yazarak değil. Burada isim vermeden dahi olsa başka üyeleri rencide edecek yada sebebiyet verecek şekilde tartışma yapmıyoruz. Uyarıları dikkate alman dileğiyle;

Diğer üyeler hakkında bu şekilde konuşmayalım. Eğer gereksiz olduğunu düşünüyorsanız şikayet butonunu kullanarak şikayetinizi yazın.

DiaBLoS

Admin
Konu şimdiden 8 sayfa oldu ...
Sen de mi keramet var anlamadım ki ?

Konu Sahibi
Konu şimdiden 8 sayfa oldu ...
Sen de mi keramet var anlamadım ki ?

daha fazla yazılsın ıstemıyorum son benım msjım kalsın
uzamasın gerısı yönetıcılere kalmıs
umarım acıklayıcı bır cevap verılır

----------Eklendi @ 22:30:07 ---------- Yazıldı @ 22:29:21 ----------

...

haltie

Üye
Çok gereksiz bir konu olmuş.Bu tarz konularla siteyi meşgul etmeye insanların kafasını bulandırmaya gerek yok.Her üyenin her şeye itiraz hakkı olabilir.En ufak bir şeyde bile site hakkında bölümüne konu açmak moda oldu.

Konum neden taşındı diye bir konu başlığı olmaz zaten.Varsa anlaşılamayan nokta bölüm yöneticisine PM atılır ha gerekli cevabı alamadın tatmin olmadın o zaman Ata'ya Ozan'a PM atarsan bu iki insanında torpil yapmayacağını herkes bilir.Ama konu açıp bu tarz bir konu açılırsa haklıyken bile haksız konuma düşersiniz.Bu arada genel olarak bir yorum bu sadece bu konu için değil.Kısacası sıkıntılarınızı pm yoluyla çözelim böylesi biraz şova kaçıyor

Tepkiler: minoo

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Haddinden fazla yazılmış ,çizilmiş bir konu
Konu ne gereksizlerde olmayı ne de Konu dışında olmayı hak ediyor.Son olarak verdiğimiz karar neticesinde Mizah eğlence bölümüne tarafımca alınacaktır.(Pınar ile benim kararım)
.

Tepkiler: Tuba.Erva ve minoo
    Konu Sahibi
konumun gereksız oldugu sızın fıkrınız
ben gayet gereklı oldugu kanaatindeyım
ıstedıgımde oldukı gereksız deılmıs

tesekkür ederım anıl
konu kapatılabılır

Şikayet edenin rahatsızlığı giderilmiş mi peki?

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Şikayet edenin rahatsızlığı giderilmiş mi peki?
Şayet giderilememiş ise bunu bize kendisi söylerdi.Biz ise yine gerekeni yapardık.

Konu dışı için gerekli değil elbette.Mizahi açıdan ise gerekli
Sorun hallolduğuna göre iyi geceler beyler bayanlar

Konu Sahibi
anıl son olarak böyle konu acarak yazmak yerıne sıkayet edebılırdın dedınz ya sıkayet ettım bıkere
sıkayetım kapatılmadan lütfen sebebı yazılırsa sevınırım

genel anlamda yazdım bu arada sana deıl
Şayet giderilememiş ise bunu bize kendisi söylerdi.Biz ise yine gerekeni yapardık.

Konu dışı için gerekli değil elbette.Mizahi açıdan ise gerekli
Sorun hallolduğuna göre iyi geceler beyler bayanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...