Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
keşke açmasaydın,gereksizlere taşınması için benim nickim yeterli gre falan diye kısaltsaydın kalırdı orada emin ol ve ben yine anlardım
karakolluk olacaksınız bu gidişle xd=)
konumda demekki bayagı bır tahrik varmıs ki şikayet almısım
gercı ben ınanmıyorum şikayet varsa gösterılsın
kurallar geregı gızlıyms
kım sıkayet etcek ya anlamıyorum
bırıne hakaretmı etmısım ben konuda
ettıysem gösterılsın
her sıkayet dıkkate alınıyormu degerlendırmeye
konu dısına uygun deıl dıye sıkayet edıldıyse
bana acıklansın konu dısına gayette uygundu
2.si Tuba şikayet gelmediği halde sana şikayet geldi de ondan taşıdım diye savunma yapacak kadar da çaresiz değilim. Taşıdıysam taşımışımdır. Çıkar söylerim şu an olduğu gibi. Kimseden de korktuğum yok yalan neden söyleyeyim sana?
pınar burası kusura bakmada dingonun ahırı değil ki
üyelere saygın varsa sebebını belırtmelısın
yoksa korktun yada ayy nıye gec söyledın dıyen yok sana
sımdıye kadar bıldırılıyorsa senınde bıldırmen gerektıgı kanaatindeyım
ayrıca
karakolluk olacaksınız bu gidişle xd=)
Arkadaşlar bence fazla tepki gösteriyorsunuz. Konu taşınmış ve sebebi otomatik sistemden kaynaklı ulaşmamış olabilir. Pınar bu şekilde ulaşmadığını bilmeyebilir. Belkide orada açıklamasını yapmıştır. Szi forumun eski üyelerisiniz ve birbirinizi daha iyi tanırsınız. Kimsenin size bir kastı olacağınıda sanmam. bence daha sakin konuşmakta fayda var.
Biraz tutarlı konuşursan da sevinirim. Açıkça şikayet gelmediği halde şikayet geldi deyip savunma yaptığımı ima ettin.
Benim eylemimi şikayet ettiğiniz için açıklamamı yaptım ben. Gerisi admini ilgilendirir.
dolaylı yoldan konu içine düştüm böyle olmamalıydı
bir çözüm bulalım ama ne ne ne xd=)
çözümü konu dışındaki tüm konular gereksiz,bence hepsi gereksizlere taşınsın.İlla şikayet şart değildir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?