Konum bilgilerini paylaşma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anil_sz

anil_sz

Üye
    Konu Sahibi
Konum bilgilerini paylaşma
Merhaba arkadaşlar bende n8 var arkadaşımda iphone 4 var aramızda konum bilgilerini paylaşabilceğimiz chat programı varmı bildiğiniz??

emreipekci

emreipekci

Üye
ı phone da kendi özelliği olarak arkadaşlarının ismi geçerekten beraber olduğun yeri paylaşıyorsun ama nokia da yok diye biliyorum. bunun yerine foursquare ya da nokia nın kendi haritalar içinde ki ovi servis aracılığıyla yerini paylaşabilirsin. :oke:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
facede paylaşacak isen opera mobili deneyebilirsin c7 kullanıyorum 10 saniyeden az bir sürede buluyor konumunu evde denedim evde bu hızla buluyorsa açık alanda daha hızlı bulur diye düşünüyorum :D

SilentOne

SilentOne

Üye
hmm baya hızlıymış

zna

Üye
ı phone da kendi özelliği olarak arkadaşlarının ismi geçerekten beraber olduğun yeri paylaşıyorsun ama nokia da yok diye biliyorum. bunun yerine foursquare ya da nokia nın kendi haritalar içinde ki ovi servis aracılığıyla yerini paylaşabilirsin. :oke:

evde nasıl buluyor ya? evde bulamadığı için "yükleniyor" şeklinde takılma olmuyor muydu? evlerimizde sonuçta gps alıcısı yok

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Yok yok benimde evde buluyor ama bukadar hızlı değil sanırım arkadaşın telefon ileri teknoloji :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt