Konulara ''YORUM'' yazmadan önce Lütfen okuyun!

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
tşk ler gzL bi pyLşm oLmş

Hasan

Üye
"sagl" yazan var bazı konularıma :(

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
bu memeketi sen mi kurtaracan be celo?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
bu memeketi sen mi kurtaracan be celo?

Belki memleketi değil ama en azından yarın memleketin başına gelecek üç beş kişinin, güzel Türkçe'yi doğru kullanmalarına sebep olabilirim.

Hadi o da olmadı diyelim, en azından o yol için atılmış bir adımım olur.

Ya senin?

• Beğen
Tepkiler: By_GaBLiN
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
:tşk:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
    Konu Sahibi
Hort :ehe

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Yerinde bir hatırlatma

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
Emip

Emip

Üye
​Eline sağlık

• Beğen
Legendary.

Legendary.

Üye
Hidayet abi ellerİne sağlık,güzel olmuş. :tşk:

Legendary.

Legendary.

Üye
Benim konumdan daha güzel :'(1 hıllık hort olacak nerdeyse :kıskıs:

• Beğen
bLnmz

bLnmz

Üye
Hocam gerçekten ellerine sağlık. Çok iyi bir noktaya parmak basmışsın. Forumdaki çoğu arkadaşımız dilimizin ne kadar değerli olduğunun farkında bile değil. "2 cümleyi bir araya getirip konuşamıyor" diyoruz ya bazen işte o buradaki bazı arkadaşlar için "2 cümleyi bir araya getirip yazamıyor" oluyor. Türkçe'yi kötü kullananı uyardığımızda vay efendim biz imla kuralına takılıyormuşuzda, başka işimiz yokmuymuşda...

Türkçe'sini düzgün kullanmayan tüm arkadaşları çok içten kınıyorum. (Şahsen) İmla kurallarına uysanız elinize yapışmaz. Emin olun...

• Beğen
Tepkiler: Legendary. ve Emrgncy
Taha Berkay

Taha Berkay

Üye
Bir de şu okunmayan yazı fontları kalksa.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
6. Yoda :D
Hocam gerçekten ellerine sağlık. Çok iyi bir noktaya parmak basmışsın. Forumdaki çoğu arkadaşımız dilimizin ne kadar değerli olduğunun farkında bile değil. "2 cümleyi bir araya getirip konuşamıyor" diyoruz ya bazen işte o buradaki bazı arkadaşlar için "2 cümleyi bir araya getirip yazamıyor" oluyor. Türkçe'yi kötü kullananı uyardığımızda vay efendim biz imla kuralına takılıyormuşuzda, başka işimiz yokmuymuşda...

Türkçe'sini düzgün kullanmayan tüm arkadaşları çok içten kınıyorum. (Şahsen) İmla kurallarına uysanız elinize yapışmaz. Emin olun...

Mesela 3. ve 4. satırların sonunda bağlaç olan "da" ayrı yazılır. :ehe (takıldım sadece, doğru diyorsun. :D)

• Beğen
Tepkiler: bLnmz ve Emrgncy
Invoke

Invoke

Üye

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Emrgncy