Ben inek gibi en öndeyim :ağlarım:
tempestshine Üye hasane51' Alıntı: büyüyünce arkaya gidersin ister istemez Genişletmek için tıkla ... Ben zaten büyüdüm.Lise 2 Beni hoca en öne aldı.Neymiş efendim çok konuşuyormuşum bla bla ..
hasane51' Alıntı: büyüyünce arkaya gidersin ister istemez Genişletmek için tıkla ... Ben zaten büyüdüm.Lise 2 Beni hoca en öne aldı.Neymiş efendim çok konuşuyormuşum bla bla ..
Hasan Üye Konu Sahibi hmmm tamam o normal beni de artık en öne almaya başladılar ders dinlemiyon diye
symbian.forever Üye hasane51' Alıntı: bak 80 mesaj oldu ilk gunden Genişletmek için tıkla ... Senin mi ?
Hasan Üye Konu Sahibi symbian.forever' Alıntı: Senin mi ? Genişletmek için tıkla ... Yok konuya 80 mesaj yazıldı şimdiden onu diyorum
symbian.forever' Alıntı: Senin mi ? Genişletmek için tıkla ... Yok konuya 80 mesaj yazıldı şimdiden onu diyorum
symbian.forever Üye hasane51' Alıntı: Yok konuya 80 mesaj yazıldı şimdiden onu diyorum Genişletmek için tıkla ... Anlamışem
hasane51' Alıntı: Yok konuya 80 mesaj yazıldı şimdiden onu diyorum Genişletmek için tıkla ... Anlamışem