Konu Silme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Konu Silme
Açtığımız konunun artık gereksiz olduğunu düşündüğümüzde neden silemiyoruz?
Siteye böyle bir özellik eklenmesini talep ediyorum.

Burak

Üye
Ya bigün birine kızıpta, konularını sılıp sıteden gıtmeyı ıstersen ? O zaman madur kalır site ve uyeler.
Herkes konularını silse, olmaz oyle sey.
Hem illaki silmek ıstıyorsan yonetıcıye basvur.

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım konu benim, paylaşım benim mantık olarak değil mi? Herkes kendi açtığı konuları kendi silebilmeli bence.

0live456

Üye
Yöneticilerden bir farkın kalmaz o zaman.Ayrıca dünyanın hiçbir forum platformunda böyle bir uygulama göremezsin.

Revengeful

Emekli Yönetici
Şikayet et butonu bunun için var. Yönetim uygun görürse siler.

Kedi Yavrusu

Üye
NomadCRY'ın yaptığı cwf'ye biz sadece "operadan atıyor" demiştik, demez olaydık, verdi veriştirdi "liseliler" dedi, "asosyaller" dedi, "gerizekalılar" bile dedi. Tüm bunlar operadan attığını söylediğimiz içindi. O kendi cwf'sinin sorunsuz olduğuna inanıyor. Ve dedi ki "cwf'nin final sürümünü sitenizde paylaşmayacağım, siz haketmiyorsunuz."

Tüm bunları neden anlattım? Eğer konuyu silmek olsaydı eminim ki NomadCRY çoktan silmişti. Eeeee sonuçta dda site mağdur olacaktı. Konu silmenin olmadığı iyi olmuş. Ha bunu ispiyonculuk olsun diye demedim, örnek vermek açısından dedim.

• Beğen
Tepkiler: ChavRash
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Arkadaşım konu benim, paylaşım benim mantık olarak değil mi? Herkes kendi açtığı konuları kendi silebilmeli bence.

Mantık olarak olması gereken o, evet. Ama başta içerik silmeye engel olmak için daha sonra da bir anlık sinirle konu silme durumları olabileceği için bu yetkiyi üyelere vermiyoruz, vermeyi de düşünmüyoruz.

• Beğen
Tepkiler: atilla54 ve Mareşal
Ozan

Ozan

Admin

Yazdığınız tüm konu ve mesajlar, siteye mal olmuş oluyor ve bundan çok sayıda insan yararlanıyor olabilir. Dolayısıyla daha sonradan, siteye mal ettiginiz bir paylasımı ortadan kaldırmanız için sitenin veya yönetimin haberi olması gerekiyor, kısaca buna tek basınıza karar veremiyorsunuz kaldırırken.

akondd

akondd

Üye
konu silinince yazılan mesajlarda silinir olmaz o zaman

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Tek farklı düşünen kişi benmişim demekki.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Madem sileceksin konuyu neden paylaşıyorsun ? Ya hiç paylaşma yada hiç böyle bir fikir sunma.

Software.Exe

Software.Exe

Üye

0live456

Üye

Dünyadaki tüm forum sitelerine üye olup baktın mı ??

Yawrucuğum piyasayı bilmiyorsun komik sorularla gelme bana.Cilt cilt forum etiği ezberlemiş adama böyle sorular sorma komik duruma düşüyorsun.

jeosalih

jeosalih

Üye
    Konu Sahibi
Tartışıcak bir şey yok konu hakkında arkadaşlar. Konu başlığında da yazdığı gibi bu bir öneri. Kabul edilir veya edilmez fikrini söyle geç. Sert eleştiriye veya tartışmaya gerek yok.

Samsun55''

Samsun55''

Üye
gerek yok

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Abi Moderatörler ve Yöneticiler dışında konu silemez kimse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt