Konu Silinsin Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Atacan kardeşim dediğin gibi telefon kapanıp açıldığında silindi :hmmm ama bu tüm c6 cfw lerinde böyle yüklenmiyor yüklensede siliniyo çözümü( cfw nin n97 tabanlı olması )belle tobbar için evet ondan bahsediyorum dosyaları paylaşırsan sevinirim haritalar maalesef dediğim gibi bende senin de deneme fırsatın olursa sorun bendemi öğrenmiş olurum Kolay gelsin :oke:

Tamam Denerim yarın açık havada Şuan çalışıyorum.

Dosyalarıda hemen istersen şöyle yapalım istediğin daha önce sevdiğin kullanmış olduğun şebeke ve bataryayı gösteren yazılımın içinden Sys-bin Klasörünün içinden avkon.dll Dosyasını alıp Bu yazılıma paketleyip Flashlaman yeterli Abi.

sbilen

sbilen

Üye
Arkadaşlar bunu n97 ye yükleyebilirmiyiz? tşk.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Malesef yükliyemezsiniz.

agun35

Üye
Tamam Atacan sağol

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar belle Top barı Kullanamayanlar var mesaj atan var,
Belle topbarı arka planda çalıştıracaksınız,Yakınlık senserü açık kalsın,bu sensör telefonun ön kısmında yani ön kameranın yanındaki sensördür.Bu sensöre 1 kere dokunduğunuzda şebeke ve şarj ikonları belirir 1 kere daha dokunduğunuzda kaybolur.

Şebeke ve şarj ikonları ekranınızdayken ana ekrandan aşağıya sürüklerseniz kısa yollar Çıkar.
Ana ekranda şarj ve şebeke ekranını görmüyorsanız parmağınızla aşağıya doğru çektiğinizde bildirimler kısmı ve kısa yolları aşağıya doğru açılmaz.!!! Aktif olmaz yani anlıyacağınız.

TheOldBros

TheOldBros

Üye
görsel açıdan guzel suan kullandığım yazılımdan sıkılınca yükleyeceğim eline sağlık

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
görsel açıdan guzel suan kullandığım yazılımdan sıkılınca yükleyeceğim eline sağlık

Yüklediğinde güle güle kullan o zaman :)
Bide imzandaki iconlar gerçekmi Böyle bi paket varmı.Varsa Paylaşırmısın _?

morfrap

morfrap

Üye
kardeşim eline sağlık tam istediğim gibi olmuş . Kurdum şu an kullanıyorum . Lakin 4x4 menu modu lazım bana . Tekrar kurmak istemiyorum sadece c ye atılacak modu atabilirmisin bana

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim eline sağlık tam istediğim gibi olmuş . Kurdum şu an kullanıyorum . Lakin 4x4 menu modu lazım bana . Tekrar kurmak istemiyorum sadece c ye atılacak modu atabilirmisin bana

Telefon ayarlarından yazı fontunu büyük yaparsan 4x4 olur. Ama yatayda 3x2 oluyor.
Yok ben sevmedim diyorsan.Yarını bekliyeceksiniz işteyim şuan.
Ayrıca rompacht yamalarının açık halde kullanmasını tavsiye etmiyorum.
Telefonda sıkıntılara neden oluyor işlevliğini bozuyor. 4x4 menüyü indirmeni tavsiye ediyorum.

morfrap

morfrap

Üye
Telefon ayarlarından yazı fontunu büyük yaparsan 4x4 olur. Ama yatayda 3x2 oluyor.
Yok ben sevmedim diyorsan.Yarını bekliyeceksiniz işteyim şuan.
Ayrıca rompacht yamalarının açık halde kullanmasını tavsiye etmiyorum.
Telefonda sıkıntılara neden oluyor işlevliğini bozuyor. 4x4 menüyü indirmeni tavsiye ediyorum.

tekrar flaş atmak istemiyorum . Yedek almak zoruma gidiyor ondan . Başka çözümü yok mu hiç

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi
tekrar flaş atmak istemiyorum . Yedek almak zoruma gidiyor ondan . Başka çözümü yok mu hiç

Çözüm yollarını söyledim.Yamayı yarın paylaşabilirim. 4x4 yazılımı indirip flashlıyacaksın yada, yada tavsiye etmediğim rompacher aktif edip kullanacaksın. Ayarlar-telefon- ekran-yazı ayarlarından büyük yapmak işini görmüyormu ?

morfrap

morfrap

Üye
Çözüm yollarını söyledim.Yamayı yarın paylaşabilirim. 4x4 yazılımı indirip flashlıyacaksın yada, yada tavsiye etmediğim rompacher aktif edip kullanacaksın. Ayarlar-telefon- ekran-yazı ayarlarından büyük yapmak işini görmüyormu ?

işimi gördü kardeşim teşekkür ederim .

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Elfemsi44

Üye
atacam kardeşim belle topbar kullanıyoruz ama . Arkada ki plandada mesaj işareti geliyo wlan işaretide geliyo. Yani topbar sadece şarj ve batarya göstermesini sağlıyo. Anlamadığım konu. Belle topbar ne işe yaradı? Altta mesaj geldiğınde sağ kösede yine mektup ışaretı geliyo. Ve kötü görünüyo.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
ustalar ellerinize sağlık kurdum fakat barlı şekilde açıkçası kullanışlı gelmedi bana eskisi gibi operatör ve pil göstergesi yukarı şekilde seviyeyi gösteren şekilde yapabilseydim bunu kullanmaya devam edecektim ama yine eski openstara döndüm

EmrylmZ_

Üye
atacam kardeşim belle topbar kullanıyoruz ama . Arkada ki plandada mesaj işareti geliyo wlan işaretide geliyo. Yani topbar sadece şarj ve batarya göstermesini sağlıyo. Anlamadığım konu. Belle topbar ne işe yaradı? Altta mesaj geldiğınde sağ kösede yine mektup ışaretı geliyo. Ve kötü görünüyo.

Katılıyorum ve bunun yaninda bar bazen kayboluo saatte öyle yani sisteme oturmamış . Çok eksik var daha çok geliştirelblr . Beta gibi bu. Ve uygulamaları moda gömersen çok daha iyi olur.

Atacan-

Atacan-

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşlar belle Top barı Kullanamayanlar var mesaj atan var,
Belle topbarı arka planda çalıştıracaksınız,Yakınlık senserü açık kalsın,bu sensör telefonun ön kısmında yani ön kameranın yanındaki sensördür.Bu sensöre 1 kere dokunduğunuzda şebeke ve şarj ikonları belirir 1 kere daha dokunduğunuzda kaybolur.

Şebeke ve şarj ikonları ekranınızdayken ana ekrandan aşağıya sürüklerseniz kısa yollar Çıkar.
Ana ekranda şarj ve şebeke ekranını görmüyorsanız parmağınızla aşağıya doğru çektiğinizde bildirimler kısmı ve kısa yolları aşağıya doğru açılmaz.!!! Aktif olmaz yani anlıyacağınız.

---------- Eklendi @ 11:14:49 ---------- Yazıldı @ 11:14:00 ----------

ANa başlıkta yazıyor belle bar Kullanımı...