Atacan-
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşlar ellerinize yüreğinize sağlik tşkler güzel olmuş ama bi hata var hafiza kartindan müzik çalar tarama yapip müzikleri bulamiyor dosya ismi ne olacak? Nasil bulacak.
Muzikleri (mp3) Hafıza kart-Sesdosyaları-Music klasöründen okur Hem profil tercihleri ve kütüphanede sorunsuz bi şekilde yeniler..
Klasör ismi Music olacak.
aynı sorun bendede war
aynı sorun bendede war
ya bi yardım edim müzik çalar için dediklerini yaptım oluyo ama müzik çaları yenileyince telefon kitleniyor sorun ne
hemen kızma kardeş bu konularda pek bilgim yokRompachter daki yamaların hepsini kapatıp kullanacaksın....Sistem dosyalarıyla oynama yaparsan kulllan başka hiç bir şekilde kullanma o yamaları..Yamaların açık kaldığı için oluyor bunlar..
Bu yazılımı kullanıyorsan yamaların hiç bir şekilde açık kalmasın ne uygulama yüklerken nede müzik ...Kapalı olcak başlığı okumuyorsunuz sonra bu niye böyle diye yakınıyorunuz arkadaşım...
yahu neden indırdıqım dosyaların bazıları 6 tane bu uc tane uc tane olunca flas atamıyorum yardım edın
hemen kızma kardeş bu konularda pek bilgim yok
Ana sayfayı oku .
---------- Eklendi @ 01:01:49 ---------- Yazıldı @ 01:00:44 ----------
Ana sayfayı okumayana kızacam kulaklarınızı çekecem
çok güzel olmus eline sağlık kardeşim
Değil Arkadaşım.
---------- Eklendi @ 12:20:10 ---------- Yazıldı @ 12:18:56 ----------
Güle güle kullan.
---------- Eklendi @ 12:21:32 ---------- Yazıldı @ 12:20:10 ----------
Şebeke ve batarya iconlusunu yayınlıyacağım 2-3 güne kadar istedği olan şimdiden söylesin Arkadaşlar..
ya bişe soracam şu mesaj bildirimleri ekrana widget olarak koyulmuyor nasıl yapabilirim 1. sayfadaki resimlerde var ama widgetlerde yok (yardım)
dosya yöneticisi-hafıza kartı-ThinkChange-C nin içinde.programı yükle.
kızacan ama thinchange dosyası yok ne telefonda ne hafıza kartında
kardeşim ekrana basılı tut içerik ekle de ordan bildirimleri seç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?