yanlizsevdali
Üye
yazılım güzel ama keşke iç açıcı bir renkte tema koysa idin...siyah yerine nokia theme black ya da white...
Merhaba, güzel yorumun için teşekkürler.Tuş kilidine yazı koymadım Sebebi Fonttan kaynaklı bi türlü ortalıyamadım yazıyı ve panelede çok küçük kalıyordu.Çirkin duruyordu o yüzden kaldırmak zorunda kaldım böyle daha iyi bence nfw ile az çok editleme biliyorsan senin için upload edip kullanabilirsin.Fakat bence böyle daha iyi buna emin ol.Mrb kardeşim herşeyiyle 4*4 bir cfw tuş kilidinede açmak için sürükleyin olsaydı tadından yenmezdi ama eposta çevrimiçi paylaşım efektler hepsi süper çalışıyor siyah tema ve anna ikonlarla daha güzel eline saglık başarılarının devamını dilerim.Cfw yi yükledim telefondan yazıyorum .Tekrar ellerine saglık...
yaptım da. flashlarken o hafıza kartını takıyoz mu. takılıyken mi atıyoz yazılımı. bi onu yapmadım
eyw. şimdi tam oldu. ellerine sağlık
Hayırlı olsun. Eline sağlık.. Şimdi benimde iştahımı kabarttın bak. Yazılım işine döndürecen beni haaa
Edit: Bu arada bir önerim var, tabi istersen. cfw'yi yaparken benim yazılımı kullandın, tamam da benim adımı kullanma istersen.
Çünkü bu başlı başına bir cfw olmuş oldu. Adıda bağımsız olabilir. Benim adım sadece forumda geçse yeter. Mesela ceppusulada bir görüşmemizde, yeni cfwden bashetmiş ve adınıda düşünmüştük. o adı verebilirsin cfw'ye...
bende hatırlamadım ismi. ancak sen bilirsin, ismi değiştirip değiştirmeme sana kalmış..
bu arada buradan bende bir cfw duyurusu yapim o halde.
son bir tane daha yapacağım, bir arkadaşımda çok ısrar ettiği için.
tabi zaman buldukça ve arkadaşın telefona el koydukça yapmaya çalışacağım.
ben cfwlerime genelde uzayla alaklı isimler verdim.
şimdi aklımdan geçen isimde, şu ana kadar evrende bilinen en büyük yıldızın ismini vermek istedim.
yeni yapacağım cfw adı dev yıldızın adı olan "MAJORİS" olacak.
Allah utandırmasın, inşallah tamamlarız. Hayırlısı olsun.
Daha sonra bir konu açıp istekleri alırım...
ustam peki 4x4 yapmayı düşünüyormusun bundan önceki sürümü 4x4ü kullanıyorum çok iyi
Muzik calar yenilemiyo neden acaba?
çok teşekkürler oldu ellerine sağlık..
Hayırlı olsun cfw yi bende yükledim herşey güzel email güncelleniyo ve çalışıyo bu cfw nin tabanı ne bilmiyorum ama diğer c6 tabanlı cfw lerde güncellenmiyordu ovi dende yüklenmiyordu yalnız bende haritalar güncellenmiyor türkiye haritasını yüklemedi pc den yükledim ama konumu okadar bekleme me rağmen bulmadı sorun nedir acaba Tekrar eline sağlıkha birde şunu sorayım belle tobbarsız bildiğimiz eski şekline nasıl getire bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?