Penci Hoca
Üye
rar halindeki root dosyasini pc deki c klasorunde ac,c nin icine cikart dosyayi ,ms dos sayfasi acilacaktir ve teli usb ayarlar yapilmis vaziyette ACİk olarak bagla ve klavyeden bir tusa bas islem basliyacaktir
surum nedir?pc ye teli tanittinmi?tel deki usb ayarlarini yaptinmi? son olarak virus programini kapattinmi?
4.0.4 yukluyse kernel yuklemen lazim,2.3.4 gb yukluyse root prosunu kurman gerekli.sen telinin surumunu yazarsan daha kolay olacak.yada benim ilk sayfada yazdiklarimi sirasiyla yap ,siralamada hata yapmazsan sonuc alicaksin,tek yapman gereken sralamaya uymak; ROOT yaparken tel acik olucak
- - - Eklendi - - -
arkadaslar boot kilidini kaldirip cm9 kullanmak istiyen arkads yokmu aranizda?
evet turkce dil var,tavsiyem 7,2 yukle,rem ve sarj super,kamerada daha iyii, EN ONEMLİSİ OYUNLARİN HEPSİNİ ACİYOR(2.3.4 UZERİNE KUEULDUİCİN)cok basit,anlatimim mevcut ve 2.3.4 un uzerine kuruluyor,ilk sayfada varr ,ANDROUD MARKETİDEZİPLİ HALDE İNDİRİP AYNİ SEKİLDE KURUYORSU,BEN YUKLEDİM ,MUKEMMELDİYEBİLİRİM,BOOT KİLİDİNİ KİRMADAN YUKLEME YAPAMAZSİNİZ TEL ACİLMAZ,YAZİLİM ATMANİZ GEREKİR UNUTMAYİN,ONCE BOOT KİLİDİNİ ACİCAKSİNİZZ.
kurulur,hangisini isterseniz ,ama once boot kaldiracaksinn,bunun icin sony nin sayfasindan imei numarani verip kod alicaksin,msn hesabina gelicek,once onu yap gerisi kolay,resimli anlatim mevcut sitelerde googleden arat xperia boot kilidi acma diyee,kodu al gerisinde yardimci olurumm
tamam teşekkür ederim. boot kilidini kaldrmaya çalisacam.inşaallah becereblrm.
iyi aksamlar arkadasm. İcs 4.0.4 un 587 sürümünü yükledm. 2.3.4 e göre görsellik açsndan çok iyi ve pilperformansda güzel.ama telefonu kasyor. 2.3.4 geçisler yağ gbydi. Baziforumlarda okudumda root yapnca kasmalar ortadan kalkyormuş dogrumu. Ya da bi çaresi var mıARKADAŞLAR CYGANAMON 7.2 DE ŞARJ DAHA FAZLA GİDİYOR,,4.0.4 ORJİNAL SURUM 8 SAATTE. YUZDE 30 SARJ TUKETTİ,(HİÇ BİR ŞEKİLDE TELLEN OYNANMADAN) CYGANAMON 7.2 DE İSE %15 TUKETİM OLDU .Aynen hiç oynanmadı tellen,bizzat denedim ,bunun sebebi sanırım android işletim sistemınden yani otomatik arka planda çalışan uygulamalardan kaynaklanıyor,diger surumlerde batarya eşit (9.2-10 surumlerinde) batarya önemli olanlar deneyin
Runme yazisini tiklayinca `Waiting for device` uyarisini aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?