Hocam link verde bende deniyimVirginity tavsiye ederim çok iyi, @best1905 hocam arka planı atar mısınız.![]()

Virginity tavsiye ederim çok iyi, @best1905 hocam arka planı atar mısınız.![]()
Aynen bir süre sonra bozuluyor 1 ayda bir sifirlamakta fayda var. Virginity performans olarakta batarya olarakta daha iyi test ettim ikisinideBen onu kullandim belli sure ama bozulma yapiyor bir sure sonra tek sikintisi o iste bende viriginty mod yukledim sarj ve suresi ve stabillik dmod gore daha yuksek
Arka plan için teşekkür ediyorum hocam.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen bir süre sonra bozuluyor 1 ayda bir sifirlamakta fayda var. Virginity performans olarakta batarya olarakta daha iyi test ettim ikisinide

Hemen bakıyorum hocam, özelden yazdıklarıma da bakabilir misiniz? Çok şey istiyormuş gibi oluyorum ama..[quote"FeLonieS, post: 6739838, member: 2429719"]Arka plan için teşekkür ediyorum hocam.
Rica ederim şeffaf statusbar istiyorsan xposed mod yükle
Nezaman aciyorsun konuyu ?ben şimdi indiriyorum virginty v7 ama nasıl kurucam ? pek anlamadımvirginity modun maxicebe konusunu açıyorum arkadaşlar iki gün oldu cm 11 den daha iyi diyebilirim ama şarj süresi iyi stabillik desen iyi görüntülü konuşma var, radyo var, whatsapp,wechat,tango,line,instagram,kamera cm ye göre daha iyi çalışıyor cm 11 ne zaman dönerim final sürümü ve hiçbir sorunu olmayınca anca bu roma dönerim bide eğer s3 mini orjinal romu kitkata geçerse ne cm 11 ne başka roma dönerim her zaman orjinal en iyisidir bence.
Birak romu fln en iyisi orjinalHocam bende bi rom kuracagim da hangisini kurmaliyim? En sorunsuz olani ve en iyisi hangisi?¿
ama bakalim vitringy mi ne var bide onu deyelim suana kaar busuru rom denedim en iyisi orjinal olayindayim 
O zaman sadece root yapim ve neler yapim stabilite içinBirak romu fln en iyisi orjinalama bakalim vitringy mi ne var bide onu deyelim suana kaar busuru rom denedim en iyisi orjinal olayindayim
![]()
Kiiljoy tweak kur +50 mb ram kazandiriyorO zaman sadece root yapim ve neler yapim stabilite için