muhammettvurucu
Üye
Peki şarj nasıl gidiyor?Evet bütün varolan sıkıntıları giderildi zaten rom günlük olarak guncellenmekte ve gelişmektedir.
Peki şarj nasıl gidiyor?Evet bütün varolan sıkıntıları giderildi zaten rom günlük olarak guncellenmekte ve gelişmektedir.
O hala var nedenini bilmiyorum ama ses efektlerini kapatarak halledebilirsiniz.Twitter uygulamasıyla tweetleri yenilerken cızırtı gibi bir ses çıkıyordu eski sürümlerde. Hala çıkıyor mu ?

Anladım, ben biraz daha bekleyeyim en iyisi. Ses efektlerini kapatınca gelmiyor değil mi o rahatsız edici sesO hala var nedenini bilmiyorum ama ses efektlerini kapatarak halledebilirsiniz.![]()

Hayır gelmiyor hocam.Anladım, ben biraz daha bekleyeyim en iyisi. Ses efektlerini kapatınca gelmiyor değil mi o rahatsız edici ses![]()

TeşekkürlerHayır gelmiyor hocam.![]()

Peki kardeşim teşekkür ederimsabahtan akşama kadar kullandım en son %50 liydi akşam şarj durumum nasıl idare edermi senin için bu süre için facebook girdim ve müzik dinledim mobil internette gün boyu açıktı.
Hocam bana iyi gibi gelmedi suan stock romdayim dun suan oturdugum yerden nete giremiyordum wirles bulmuyordu bilewirelles gayet iyi bence mobil internet dersen o operatöre göre değişiyor ev içinde tek çubukta çekmesine rağmen internet gayet akıcı üst taraftaki simgenin çıkıp inmesine bakmayın tam stabil olmuyor. internetin çekmediği bir odaya gittim hız ölçümü yaptım 856 kb internet hızı aldım. mobilde ise avea azizliği biraz 440 kb.
ama suan tek cubukta stock romun 2 veya 3 cekti yerde dun 1 cubuktu
mobil ag baglantisindan bahsetmiyorum