Konu Silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Yararlı Oldumu

• Evet

Kullanılan: 17 73.9%
  • Hayır

Kullanılan: 6 26.1%

• Kullanılan toplam oy
    23

yavuz14

yavuz14

Üye
sabahtan akşama kadar kullandım en son %50 liydi akşam şarj durumum nasıl idare edermi senin için bu süre için facebook girdim ve müzik dinledim mobil internette gün boyu açıktı.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

azizerkan07

Üye
Twitter uygulamasıyla tweetleri yenilerken cızırtı gibi bir ses çıkıyordu eski sürümlerde. Hala çıkıyor mu ?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Twitter uygulamasıyla tweetleri yenilerken cızırtı gibi bir ses çıkıyordu eski sürümlerde. Hala çıkıyor mu ?
O hala var nedenini bilmiyorum ama ses efektlerini kapatarak halledebilirsiniz. :D

azizerkan07

Üye
O hala var nedenini bilmiyorum ama ses efektlerini kapatarak halledebilirsiniz. :D
Anladım, ben biraz daha bekleyeyim en iyisi. Ses efektlerini kapatınca gelmiyor değil mi o rahatsız edici ses :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
sabahtan akşama kadar kullandım en son %50 liydi akşam şarj durumum nasıl idare edermi senin için bu süre için facebook girdim ve müzik dinledim mobil internette gün boyu açıktı.
Peki kardeşim teşekkür ederim

hsynkertik

hsynkertik

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

yoran09

Üye
Bu rom stabilmi arkadaslar ?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Evet stabil ve hergün daha da iyi yapmaya çalışıyorlar. :)

akata35

akata35

Üye
google play apk arıyorum bulamıyorum. Kendisinde olan biri varsa yardımcı olur mu? Teşekkürler..

yoran09

Üye
bu romu indirdim hızı fln gayet iyi ama wirles çok kötü interneti arkadasımdan alıyorum onceden 1 çubuk çekiyordu dışarı çıkınca fulluyordu ama şimdi evde hiç çekmiyor dışarı çıkıncada 1 çubuk çekiyor nasıl orjinala dönücem ? verdiginiz kies olayına baktım ama güncellenemiyor die bir hata verdi bataryadaki ns mi snmi ne yazdım kabul etmedi telin ana karttakini yazdım güncellenemez die bie bi uyarı verdi başka nerden indiririm orjinal romu ? ben bitane buldum 5saat diyor

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Şuanda cm 11 kullanan varsa bir sorum olacak sizde de telefon sesi açıkken herhangi bir simgeye tıkladığınızda önce ses çok kısık sonradan sesi normal geliyor mu? Tıklama seslerini soruyorum. :)

yoran09

Üye
Birde google play store acilmiyor

FeLonieS

FeLonieS

Üye
maclaw sitesinden google apps 4.4.x i indirmen lazım.

yoran09

Üye
Stock roma dondum wirles berbat ama hiz super o ayri :)

yavuz14

yavuz14

Üye
wirelles gayet iyi bence mobil internet dersen o operatöre göre değişiyor ev içinde tek çubukta çekmesine rağmen internet gayet akıcı üst taraftaki simgenin çıkıp inmesine bakmayın tam stabil olmuyor. internetin çekmediği bir odaya gittim hız ölçümü yaptım 856 kb internet hızı aldım. mobilde ise avea azizliği biraz 440 kb.

• Beğen
Tepkiler: hsynkertik

yoran09

Üye
wirelles gayet iyi bence mobil internet dersen o operatöre göre değişiyor ev içinde tek çubukta çekmesine rağmen internet gayet akıcı üst taraftaki simgenin çıkıp inmesine bakmayın tam stabil olmuyor. internetin çekmediği bir odaya gittim hız ölçümü yaptım 856 kb internet hızı aldım. mobilde ise avea azizliği biraz 440 kb.
Hocam bana iyi gibi gelmedi suan stock romdayim dun suan oturdugum yerden nete giremiyordum wirles bulmuyordu bile :) ama suan tek cubukta stock romun 2 veya 3 cekti yerde dun 1 cubuktu :) mobil ag baglantisindan bahsetmiyorum