FeLonieS
Üye
Hiç önemli değil forumun amacı da bu zaten yardımlaşmak bilgi edinmek..peki carbonmu daha iyi cm11 mi sen hangisini onerirsin ? cm 11 yuklerkende ayni islemleri yapiyoruz demi ? kusura bakmayin cok soru soruyorum farkindayim.fakat genelde s60v5 flashladigim icin bu karisik geldi onun icin soruyorum.sizede tekrar tesekkur ederim.
Aynen öyle hocam.yani bizim yapacagimiz sey telefonu download moda alip cihazi usb ile pcye takip odinden kurulumu baslatmak.yani telefon romu atarken root ve teamwinde yukluyor olmasi lazim oyle demisdinizbu iyi oldu rootla recoveryle ugrasmicam kendisi yuklesin
hocam bide imei islemi varmis,imei yedekleme falan.telefona rom atarkrn imei kaybolma riski varmi ? imei yedekleme islemi nasil oluyor ?Aynen öyle hocam.
O konu hakkında bilgim yok isterseniz araştırıp size de anlatabilirim.hocam bide imei islemi varmis,imei yedekleme falan.telefona rom atarkrn imei kaybolma riski varmi ? imei yedekleme islemi nasil oluyor ?
Hocam telefonunuzu rootlamanız gerekiyor. Ondan sonra da root explorer kurup system klasörüne giriyorsunuz orada EFS adlı klasörün yedeğini alıyormuşsunuz olay bundan ibaretmiş.tabiki hocam
Hiç yedek almadım ama sizin almanızı tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz.peki siz aliyormusunuz imei yedegini ? custom rom yukleyince imei konusunda sorun oluyormu ?
Yukleyemessin sadece touchwizde çalışır orijinal klavyebeyler ben bu roma orjinal klavye yüklemek istiyorum var mı bir yolu yardımcı olursanız sevinirim.
Cm romlarda bln desteği mevcut. Google Play'e gir. BLN yazıp ilk çıkan programı indir. Orada yeşil active yazar. altında deactive gibi bir seçenek olmalı onu seç root yetkisini ver. Yazı kırmızı olduktan sonra uygulamayı silebilirsin.ya arkadaşlar benim bir sıkıntım var. Menü ışıklarını kapatmama rağmen hala yanmaya ısrarla devam ediyor. Bunun nedeni nedir?
cevabın için çok teşekkür ederimCm romlarda bln desteği mevcut. Google Play'e gir. BLN yazıp ilk çıkan programı indir. Orada yeşil active yazar. altında deactive gibi bir seçenek olmalı onu seç root yetkisini ver. Yazı kırmızı olduktan sonra uygulamayı silebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?