konu kilit

Rahmi06

Üye
Hindistan INU Romu (I9500XXUFNB3_I9500ODDFNB3_INU) indirip kurdum. Sanki orijinal Türkçe rom gibi.

Konu Sahibi
@Rahmi06 Hindistan romu ile Rusya romu arasında stabilite olarak fark varmi? changeloglari aynı ama?

Anil-D

Üye
bende yaptim arkadasta rus oldu

Rahmi06

Üye
Enteresan artik deneyememde bende wipe yapmadan Ardarda yukledim vardi sonrs wipe yaptim silindi.
Hindistan romunu kurmadan önce wipe yaptım, sonrada romu kurdum. ama dediğim gibi ben Hindistan'ın INU romunu kurdum.

Tepkiler: Nextman

Anil-D

Üye
bende 4.3 de yuklemeden wipe yaptim

Rahmi06

Üye
wipe den sonra rusça açıldı, Dil'den Türkçe'yi seçtim. Sonrada Hindistan romu kurdum.

Rahmi06

Üye
türkçe dil kesin var diyosun yani?
Telefonuma romu kurduktan sonra direk Türkçe açıldı. wipe den sonra telefonu açtığınızda telefon kuruluma başlıyor, oradan dili Türkçe seçip ileri adımları takip ettim.Kurduğum romun indirme adresini vereyim.

Konu Sahibi
Telefonuma romu kurduktan sonra direk Türkçe açıldı. wipe den sonra telefonu açtığınızda telefon kuruluma başlıyor, oradan dili Türkçe seçip ileri adımları takip ettim.
tamam saol hocam. yine de türkçe dil olmadığıni idda edenler var. en iyisi kendin yükleyip görmek haftaya atıyorum bu romu son 2 gündür cihazın rom yüklemekten anası ağladı

Nextman

Emekli Yönetici
tamam saol hocam. yine de türkçe dil olmadığıni idda edenler var. en iyisi kendin yükleyip görmek haftaya atıyorum bu romu son 2 gündür cihazın rom yüklemekten anası ağladı
Banamı diyorsun Mehmet idda eden diye ?

Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Üye
sait abi senden benden daha iyi biliyor bu isleri biz daha ciragiz

Tepkiler: Nextman