Konu kilit lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
Konu kilit lütfen..
Konu kilit lütfen..

• Beğen
Tepkiler: NegroS

Kedi Yavrusu

Üye
teşekkürler...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler. Winrar yerine freeidecompress daha iyi olur bence hem rar hem zip açabiliyor

• Beğen
Tepkiler: durogesic_100
JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
winrar unsigned winrar yerine quick office i tavsiye ederim çok daha başarılı :oke:

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
    Konu Sahibi
office galiba Gömülü olarakta var :) ben niye farketmedim allah allah :) neyse sağlık olsun bulunsun orda Rica ederim. Birde
x-plore açıyor zip kendisi zaten galiba

goktas19

goktas19

Üye
Kardeşim Eline Sağlık Teşekkürler :tşk:

ZaZuM

ZaZuM

Üye
guzel bi arsiv tsk

trallend

trallend

Üye
Teşekkürler.Aradığım bir şeydi :D

slmks

slmks

Üye
hepsinde sertifika sorunu var.

-CODeTÜRK-

Üye
Niye böyle birşey yaptım bilmiyorum ama faydalı olucağını düşünüyorum :)
S60v5 serisi telefonlar için bulunması gereken programları tek bir pakette paylaşıyorum bilmeyen arkadaşlarımız kesin vardır veya aramıza yeni katılan:)

1-BT file manager (bluetoothla başka bir cihazın içine girip dosya almanızı sağlar )
2-X-plore ( en Kullanışlı olduğunu düşündüğüm bir dosya yöneticisi programı li ve açılış kapanış ekranı kesinlikle yok )
3-X-Clear ( sistemin artık dosyalarını temizler çalışması için sistemde phyton yüklü olması gerekir oda pakette mevcut E-disk olarak )
4-WinRar ( bunu anlatmaya gerek yok herhalde :) )
5-ScreenSnap( ekran görüntüsü almaya yarayan minik bir program)
6-Sms Cheater ( Fake olarak kendinize sms atmanızı ve bulunduğunuz ortamdan kurtulmanızı sağlayabilir :) çeşitli şakalarda yapabilirsiniz :) )
7-RamBlow ( ram temizliği yapar )
8-PhotoBrowser(nokianın kendi ürettiği 3d fotoğraf tarayıcısı çok şık :) :) )
9-ParagonHandyGUARD ( şifreleme programı her türlü veriyi dosyayı şifreleyebilirsiniz mesajlar da dahil Kayıt kodu; adgjmptw - wtpmjgda )
10-FlipFont ( sistemin yazı tipini değiştirir pakette bir adette font mevcut gayet güzel bence )
11-memCheck ( hafıza bilgilerini gösteren çok küçük bir program )
12-JbTaskMan ( en başarılı bulduğum görev yöneticisi programı gayet güzel öneririm )
13-AvisTouchrestart ( simgesine dokunduğunuzda telefon yeniden başlar güzel bişey aslında :) )
14-AIO patch ( telefonunuzun bazı ayarlarını değiştirir. kinetik kaydırm a arttırır sensör ayarları felan gelir Ev Ekranı YATAY olur Felan Filan :) )
15- virtual ( buda c5-03 ü olan arkadaşlarımızın kesinlikle kurması gerektiği bi pro. herhangi bir tuşla fotoğraf çekmeye yarıyor

Pakette bir tanede Tema mevcut çok hafif hiçte kasmıyor ve güzelde yüklemenizi öneririm

Buyrun link;

güzel...

----------Eklendi @ 03:19:00 ---------- Yazıldı @ 03:13:51 ----------

hepsinde sertifika sorunu var.

=====>Bir Hack Yöntemi Ancak Bu Kadar Kolay ve Pratik Olur (Buyrun) - MaxiCep<=====

kcsoft

kcsoft

Üye
teşekkürler

Emrgncy

Emrgncy

Üye
:tşk:

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
eline saglık kardsm bn indrdgm hic bir programı saklamam bunu koydugun iyi oldu :D

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
tşk ama tek link deilde ayrı ayrı olsaydı daha güzel olurdu.

hicsam

hicsam

Üye
mükemmelsin hocam çok teşekkürler :)

M. tAHA

M. tAHA

Üye
teşekkürler :)

pascal1

pascal1

Üye
Teşekkürler dostum :)

phasan

phasan

Üye
bence kullanmadıgınız programları tl yülemeyın yuklersenız zaten ne kadar ram varkı kasar telı ben lazım olanları tl yuklıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...