guzel bi arsiv tsk
güzel...Niye böyle birşey yaptım bilmiyorum ama faydalı olucağını düşünüyorum
S60v5 serisi telefonlar için bulunması gereken programları tek bir pakette paylaşıyorum bilmeyen arkadaşlarımız kesin vardır veya aramıza yeni katılan![]()
1-BT file manager (bluetoothla başka bir cihazın içine girip dosya almanızı sağlar )
2-X-plore ( en Kullanışlı olduğunu düşündüğüm bir dosya yöneticisi programı li ve açılış kapanış ekranı kesinlikle yok )
3-X-Clear ( sistemin artık dosyalarını temizler çalışması için sistemde phyton yüklü olması gerekir oda pakette mevcut E-disk olarak )
4-WinRar ( bunu anlatmaya gerek yok herhalde)
5-ScreenSnap( ekran görüntüsü almaya yarayan minik bir program)
6-Sms Cheater ( Fake olarak kendinize sms atmanızı ve bulunduğunuz ortamdan kurtulmanızı sağlayabilirçeşitli şakalarda yapabilirsiniz
)
7-RamBlow ( ram temizliği yapar )
8-PhotoBrowser(nokianın kendi ürettiği 3d fotoğraf tarayıcısı çok şık![]()
)
9-ParagonHandyGUARD ( şifreleme programı her türlü veriyi dosyayı şifreleyebilirsiniz mesajlar da dahil Kayıt kodu; adgjmptw - wtpmjgda )
10-FlipFont ( sistemin yazı tipini değiştirir pakette bir adette font mevcut gayet güzel bence )
11-memCheck ( hafıza bilgilerini gösteren çok küçük bir program )
12-JbTaskMan ( en başarılı bulduğum görev yöneticisi programı gayet güzel öneririm )
13-AvisTouchrestart ( simgesine dokunduğunuzda telefon yeniden başlar güzel bişey aslında)
14-AIO patch ( telefonunuzun bazı ayarlarını değiştirir. kinetik kaydırm a arttırır sensör ayarları felan gelir Ev Ekranı YATAY olur Felan Filan)
15- virtual ( buda c5-03 ü olan arkadaşlarımızın kesinlikle kurması gerektiği bi pro. herhangi bir tuşla fotoğraf çekmeye yarıyor
Pakette bir tanede Tema mevcut çok hafif hiçte kasmıyor ve güzelde yüklemenizi öneririm
Buyrun link;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hepsinde sertifika sorunu var.