Tavsiye Konu İptal Edilmiştir.

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Konu İptal Edilmiştir.
Konu İptal Edilmiştir.

Son düzenleme:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Tam bu mesajı servis formuna yazarak servise ver ;)

• Beğen
Tepkiler: narnia16

respection123

Üye
Bir kez olsun L 720'de en ufak bi sorun yaşamadım. 920 :hmmm

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir kimsenin 920 sinde ekran titremiyor mu lumia 920 hariç deiğer lumislarda böyle sorun yok neden

caglar b

caglar b

Üye
@blackcemre şu telefonu bi dogru düzgün kullanamadın :D merak ediyorum, acaba hala nokia sempatin devam ediyormu :)

• Beğen
Tepkiler: blackcemre
papakudioflu

papakudioflu

Admin
konu sahibine yardımcı olacak fikriniz varsa belirtiniz aksi durumda tartışma çıkartacak tahrik mesajlarınız itinayla silinir. :polis:

• Beğen
Tepkiler: smh60, esmeran3, Dexter Morgan ve 1 kişi daha
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Servise ver diycem ama servis olayında da çok dikkatli davranmalısın. Bence senin telefon arızalı. Servise göndermelisin. Ancak servisten geri alırken bi ön kontrol yap, telefonun bir yerini tamir ederken başka yerini bozabiliyorlar. Yani her ne şekilde teslim alıyor olursan ol, önce bir sana teslim edenin gözü önünde kontrolünü yap. Emin olmadan teslim aldığına dair imza atma. Bu olmamış deyip gerisin geri servise iade hakkın olsun. Servisten başın ağrımasın.

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar parmağınızı bir noktada 920 de tuttuğunuz ekran titremesi oluşuyor mu

erndrdyk

erndrdyk

Üye
en iyi 920 benimki çıktı sanırım :) nazar falan değmesin ama şimdiye kadar tek bir sorun bile yaşamadım. İlk seriler hatalı falan dendi ama ilk çıktığı gün almama rağmen Bi sorunum yok şükür.

Hagios

Hagios

Üye
Arkadaşlar parmağınızı bir noktada 920 de tuttuğunuz ekran titremesi oluşuyor mu

O dediğin şey amberden sonra olmaya başladı değil mi?Şöyle örnek vereyim.Menüyü aşağı ya da sola çekmek için parmağını ilk dokundurduğunda bir titreme oluyor.Eğer demek istediğin buysa amber güncellemesinden sonra ortaya çıktı.Hatta ben sordum güncellemeden hemen sonra var mı böyle bir sorun yaşayan diye.Bayağı bir kişide onayladı böyle bir sorun olduğunu.

Emip

Emip

Üye
dokunmatik kalibrasyon yapmayı denedinmi

PureFood

PureFood

Üye
ie sorunu bende bazen oluyor. 11.sürümde iyileştirme yaparlar artık.
bir de benim telefon maxicepte hâlâ akıcı değil kaydırmalarda...
ancak diğer sorunlarla karşılaşmadım 28 kasım 2012de almıştım ilk seri benimki de

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
O dediğin şey amberden sonra olmaya başladı değil mi?Şöyle örnek vereyim.Menüyü aşağı ya da sola çekmek için parmağını ilk dokundurduğunda bir titreme oluyor.Eğer demek istediğin buysa amber güncellemesinden sonra ortaya çıktı.Hatta ben sordum güncellemeden hemen sonra var mı böyle bir sorun yaşayan diye.Bayağı bir kişide onayladı böyle bir sorun olduğunu.
evet aynen bu sorun fakat web tarayıcısı ndada okuyor
dokunmatik kalibrasyon yapmayı denedinmi
nasıl yapılıyor

smltrl

Üye
Bende sabahları oluyo genelde çok yavaşlıyor telefon ayarlara bile 10 saniye sürüyor girmesi ve bazen ekran kilitliyken kilit tuşuna basıp açınca algılamıyor dokunmatik tekrar kilitleyip açmam gerekiyor

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Sorunlarım:
Dokunmatik'in üst kısmı kenarı algılamıyor.
Ekran titremişi var.
Ekranı bir tarafa çektğimde sanki bir anda diğer tarafa gidip geliyor.
Aynen viedodaki giibi:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sorunlarım:
Dokunmatik'in üst kısmı kenarı algılamıyor.
Ekran titremişi var.
Ekranı bir tarafa çektğimde sanki bir anda diğer tarafa gidip geliyor.
Aynen viedodaki giibi:
vidyoda o kısım bom boş neresini algılasın tam açıklayıcı bir vidyo olmamış normalde o kısma tıkaldıgınızda tabiki üstünde herhangibi dosya olacak algılamıyorsa başka ancak boş iken tabiki algılamaz

luckysleven

luckysleven

Üye
video açılmıyor ama titreme dediğin ekran aydınlatmasındaki yada ona benzer titremeyse gdr3 ün test versiyonunda vardı o sorun ama gdr3 final sürümünde çözdüler titremiyor artık

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
video açılmıyor ama titreme dediğin ekran aydınlatmasındaki yada ona benzer titremeyse gdr3 ün test versiyonunda vardı o sorun ama gdr3 final sürümünde çözdüler titremiyor artık
video açılıyor ekran parlaklığı değil mesela bir parmağımı bir noktada tuttuğumda ekran aşağı yukraaruı hafif titriyor.Kimsede böyle sorun yok mu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
video açılıyor ekran parlaklığı değil mesela bir parmağımı bir noktada tuttuğumda ekran aşağı yukraaruı hafif titriyor.
senin söylediğin şey ana menüde ekranı az bir şey aşagı dogru indirdiğimizde ve öyle tutugumuzda titremeyi diyorsun degilmi o çok normal o benim telefonu ilk aldıgımdan beri var ve bu özellik sadece menü kısmının en üst ve en alt kısmında oluyor oda noramlde boyutu büyük olan kısımları küçültüğü için anlık olarak siz onu yukarı çektiğinizde titreme yapar biraz bu bir sorun değil arakdaşlar o kadar detaylı şeyleri düşünmeyin bence bunu düşününe kadar bir çok şey var onlara çalışırsak daha iyi olur bence yeni gelmesi gereken veya mesela ses ayarlamanın hiç bir kısımda olamaması alt tuşların titremesinin kapanması vidyolar klasörüne atıtıgımız vidyoları bluetoothe ile yolluya bilme gibi bir çok şey var daha

Takipçi Satın Al

Üst Alt