Arkadaşlar parmağınızı bir noktada 920 de tuttuğunuz ekran titremesi oluşuyor mu
evet aynen bu sorun fakat web tarayıcısı ndada okuyorO dediğin şey amberden sonra olmaya başladı değil mi?Şöyle örnek vereyim.Menüyü aşağı ya da sola çekmek için parmağını ilk dokundurduğunda bir titreme oluyor.Eğer demek istediğin buysa amber güncellemesinden sonra ortaya çıktı.Hatta ben sordum güncellemeden hemen sonra var mı böyle bir sorun yaşayan diye.Bayağı bir kişide onayladı böyle bir sorun olduğunu.
nasıl yapılıyordokunmatik kalibrasyon yapmayı denedinmi
Valla Lumia için Bilmiyorum ama olması lazımevet aynen bu sorun fakat web tarayıcısı ndada okuyor
nasıl yapılıyor
vidyoda o kısım bom boş neresini algılasın tam açıklayıcı bir vidyo olmamış normalde o kısma tıkaldıgınızda tabiki üstünde herhangibi dosya olacak algılamıyorsa başka ancak boş iken tabiki algılamazSorunlarım:
Dokunmatik'in üst kısmı kenarı algılamıyor.
Ekran titremişi var.
Ekranı bir tarafa çektğimde sanki bir anda diğer tarafa gidip geliyor.
Aynen viedodaki giibi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
video açılıyor ekran parlaklığı değil mesela bir parmağımı bir noktada tuttuğumda ekran aşağı yukraaruı hafif titriyor.Kimsede böyle sorun yok muvideo açılmıyor ama titreme dediğin ekran aydınlatmasındaki yada ona benzer titremeyse gdr3 ün test versiyonunda vardı o sorun ama gdr3 final sürümünde çözdüler titremiyor artık
senin söylediğin şey ana menüde ekranı az bir şey aşagı dogru indirdiğimizde ve öyle tutugumuzda titremeyi diyorsun degilmi o çok normal o benim telefonu ilk aldıgımdan beri var ve bu özellik sadece menü kısmının en üst ve en alt kısmında oluyor oda noramlde boyutu büyük olan kısımları küçültüğü için anlık olarak siz onu yukarı çektiğinizde titreme yapar biraz bu bir sorun değil arakdaşlar o kadar detaylı şeyleri düşünmeyin bence bunu düşününe kadar bir çok şey var onlara çalışırsak daha iyi olur bence yeni gelmesi gereken veya mesela ses ayarlamanın hiç bir kısımda olamaması alt tuşların titremesinin kapanması vidyolar klasörüne atıtıgımız vidyoları bluetoothe ile yolluya bilme gibi bir çok şey var dahavideo açılıyor ekran parlaklığı değil mesela bir parmağımı bir noktada tuttuğumda ekran aşağı yukraaruı hafif titriyor.