KONU HORTLATMAK / Eski Konulara Mesaj Yazmanın Serbestlik Sınırı

Ben hortlattım bir tane haber köşesinde, yandık şimdi..

Laz¥

Üye
Teşekkürler.

Konu Varki HortLatıLması Gereken, Konu Varki KapatıLması Gereken

Öyle konular varki hiçbir güncelliği kalmamış ama hala kapatılmamış,örneğin adamın biri 2006 yılının ortalarında bir telefon tavsiyesi istemiş,mesajlar 5-6 ay devam etmiş.birileride tutup 2009 da adama telefon önerisi yapıyor hala.

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öyle bir durumda mesaj silinir böylece konu eski yerine döner ve konu kilitlenir

"konu hortlatmak" tabiri güzel bir ifade olmuş.
GEREKSİZ şeyler hep can sıkıcı olur zaten..Laf olsun torba dolsun diye konuşan da yazan da sevilmez derler.
e doğru da derler bence

Paylaşım için saol ben pek tarihlere bakmıyorum ama zaten mesaj sayımı arttırmak için mesaj yazmıyorum

kol@j

Üye
abicim benim bağlanyımda bazen sorunlar çıkıyor... bundan dolayı açılmış bir konuyu ya da verilmiş cevabı verilmemiş sanıp ikinci bir konu ya da ikinci bir cevap verdiğim zaman siz yöneticilere ve diğer maxicep üyelerine mahcup oluyorum.
yanlışlıkla kendi konumu ya da cevabımı samimiyet çerçevesinde nasıl silebilirim? yada müracaatta bulunabilirim

emree17

Üye
bilgilendik abi artık yapmayız

şaka şaka

teşekkrler hacı agbey bende 1 2 kere hortlatmıştım

mad_1

Üye
forum düzeni için sağlıklı bir konu teşekkürler

qirL1903

Üye
bende bi kere ceza aLmıstım bu yüzden =)

karetaş

Üye
mesala selam orhan adlı üyemiz gereksiz yere rtütbesini yükseltmek için neler yazdı yokfrvfg yok dsbvds gibi garipi şeyler

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mesala selam orhan adlı üyemiz gereksiz yere rtütbesini yükseltmek için neler yazdı yokfrvfg yok dsbvds gibi garipi şeyler
Kendisi çoktaan yasaklandı... Sahte üyeliği olan siz de...

teşekkür ederim admin Bunları yeni okuyorum