Konu Dışıyla İlgilenen Yok Mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Konu Dışıyla İlgilenen Yok Mu ?
Her Önüne Gelen Buraya Konu Açıyor Mizahi, Oyunlar, Tv, Operatörler, Telefon Sorunları Vs Gereksiz ve Deneme Mesajları Bölümünden Farkı Kalmadı Diyebilirim Lütfen İlgilenin Teşekkürler.

marist

marist

Üye
Aynen. Yol géçen hanı gibi. Konu dışı Linkine tıkLamaya üşeniyorum bazen. :dry:

Mustafa Gerekli

Üye
Takılmasam da o bölüme, sanırım en fazla ilgi gören yer. En az 5-6 yöneticiye ihtiyaç duyuluyor. Üstelikte her türden konuların toplandığı kategori, işleri kolaylaştırmak adına 2-3 yönetici daha lazım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
gereksiz veya yanlış yere açılan konuları şikayet edebilirsiniz. Buraya sitem etmek yerine şikayet butonunu kullanırsanız daha güzel olur.

Orası son günlerde çok yanlış konularla doldu ben de farkındayim ama şikayet etmekten başka bi imkanımız yok.

• Beğen
Tepkiler: minoo
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
gereksiz veya yanlış yere açılan konuları şikayet edebilirsiniz. Buraya sitem etmek yerine şikayet butonunu kullanırsanız daha güzel olur.

Orası son günlerde çok yanlış konularla doldu ben de farkındayim ama şikayet etmekten başka bi imkanımız yok.

Evet biliyorum da adamın açtığı konulara baktım ne güzel önceki konuları bölümü olan yere açmış şimdi huy kapmış galiba oraya açıyor

Jidz

Üye
O bölüme kısıtlama getirilmeli.Konu açarken falan üstte yazmalı konuları uygun bölüme açın gibi.Olmadı konu onaylama vb yapılabilir.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bencede Eqer Beqenmiyorsaniz Linke Tiklamayin .. Yada En Doqal Hakkiniz Olan 'Sikayet Et' Butonuna Basin ..

Adi Ustunde 'Konu Disi' .. Konularla Alakasi Olmayan Yane .. Gereksiz, Konulardan Uzak .. Ve Bazende Sacma ..

Bu Benim Fikrim ..

Sayqilar .. :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
    Konu Sahibi
Bencede Eqer Beqenmiyorsaniz Linke Tiklamayin .. Yada En Doqal Hakkiniz Olan 'Sikayet Et' Butonuna Basin ..

Adi Ustunde 'Konu Disi' .. Konularla Alakasi Olmayan Yane .. Gereksiz, Konulardan Uzak .. Ve Bazende Sacma ..

Bu Benim Fikrim ..

Sayqilar .. :)

Elbette şikayet edeceğiz. Konu dışı konularla alakası yoksa neden taşınıyor demekki varmış bir yerle alakası :oke:

- - - Eklendi - - -

Aynen katılıyorum. Olmadı adamın bir sürü konusu var mesajı var o kadar forumda aktif olmuş gezmiş tozmuş konunun yerini biliyor ama gidip konu dışına mi açıyor adminler verecek uyarı cezası daha da mi olmuyor :ban:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

Elbette şikayet edeceğiz. Konu dışı konularla alakası yoksa neden taşınıyor demekki varmış bir yerle alakası :oke:

- - - Eklendi - - -

Aynen katılıyorum. Olmadı adamın bir sürü konusu var mesajı var o kadar forumda aktif olmuş gezmiş tozmuş konunun yerini biliyor ama gidip konu dışına mi açıyor adminler verecek uyarı cezası daha da mi olmuyor :ban:

Bazi Arkadaslar Konu Disi Linki Cok Tiklandiqi Icin Oraya Aciyor Alakasi Bile Yoksa ..

Sadece Bunu Duzeltmek Gerek Bence .. Vede Bu Yuzden Tasiniyor Konular :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt