Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu Dışıyla İlgilenen Yok Mu ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
By_GaBLiN
Üye
Konu Sahibi
Konu Dışıyla İlgilenen Yok Mu ?
Her Önüne Gelen Buraya Konu Açıyor Mizahi, Oyunlar, Tv, Operatörler, Telefon Sorunları Vs Gereksiz ve Deneme Mesajları Bölümünden Farkı Kalmadı Diyebilirim Lütfen İlgilenin Teşekkürler.
marist
Üye
Aynen. Yol géçen hanı gibi. Konu dışı Linkine tıkLamaya üşeniyorum bazen.
Mustafa Gerekli
Üye
Takılmasam da o bölüme, sanırım en fazla ilgi gören yer. En az 5-6 yöneticiye ihtiyaç duyuluyor. Üstelikte her türden konuların toplandığı kategori, işleri kolaylaştırmak adına 2-3 yönetici daha lazım
Amaru Shady
Üye
gereksiz veya yanlış yere açılan konuları şikayet edebilirsiniz. Buraya sitem etmek yerine şikayet butonunu kullanırsanız daha güzel olur.
Orası son günlerde çok yanlış konularla doldu ben de farkındayim ama şikayet etmekten başka bi imkanımız yok.
Elbette şikayet edeceğiz. Konu dışı konularla alakası yoksa neden taşınıyor demekki varmış bir yerle alakası
- - - Eklendi - - -
Aynen katılıyorum. Olmadı adamın bir sürü konusu var mesajı var o kadar forumda aktif olmuş gezmiş tozmuş konunun yerini biliyor ama gidip konu dışına mi açıyor adminler verecek uyarı cezası daha da mi olmuyor
Elbette şikayet edeceğiz. Konu dışı konularla alakası yoksa neden taşınıyor demekki varmış bir yerle alakası
- - - Eklendi - - -
Aynen katılıyorum. Olmadı adamın bir sürü konusu var mesajı var o kadar forumda aktif olmuş gezmiş tozmuş konunun yerini biliyor ama gidip konu dışına mi açıyor adminler verecek uyarı cezası daha da mi olmuyor