Sen de mi Brütüs :)
-Crazy Girl- Üye TuRkiShCowboy' Alıntı: Inanıyorum çok farklı yorumlar gelecek, hepsini toparlayıp bir yazı hazırlayacağım Genişletmek için tıkla ... e bnm yorumumu açıklim tam çılgınlık yapma yeri bnce(tam bnlik)
TuRkiShCowboy' Alıntı: Inanıyorum çok farklı yorumlar gelecek, hepsini toparlayıp bir yazı hazırlayacağım Genişletmek için tıkla ... e bnm yorumumu açıklim tam çılgınlık yapma yeri bnce(tam bnlik)
punqermojo Üye Praetor' Alıntı: Asla amacı anlaşılamayan yer... En özet haliyle: TARTIŞACAK BİR ŞEYİNİZ VARSA YERİ KONU DIŞIDIR. Çoook kereler bu konu tartışılmıştır yönetimde bile. 27.09.2009, 11:16:55 zamanlı yönetimdeki mesajımı aynen kopyalıyorum buraya. Zira söylemek istediklerim aynı: Ayrıca Bkz. --> http://www.maxicep.com/konu-disi/duyuru-46/ Genişletmek için tıkla ... yaw admin valla hayret ediyorum hiç üşenmeden bu kdar güzel nasıl anlatıyorsun ya
Praetor' Alıntı: Asla amacı anlaşılamayan yer... En özet haliyle: TARTIŞACAK BİR ŞEYİNİZ VARSA YERİ KONU DIŞIDIR. Çoook kereler bu konu tartışılmıştır yönetimde bile. 27.09.2009, 11:16:55 zamanlı yönetimdeki mesajımı aynen kopyalıyorum buraya. Zira söylemek istediklerim aynı: Ayrıca Bkz. --> http://www.maxicep.com/konu-disi/duyuru-46/ Genişletmek için tıkla ... yaw admin valla hayret ediyorum hiç üşenmeden bu kdar güzel nasıl anlatıyorsun ya
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici Konu Sahibi Master_Evil' Alıntı: gırgır şamata Genişletmek için tıkla ... Suistimal ?
Praetor Emekli Yönetici punqermojo' Alıntı: yaw admin valla hayret ediyorum hiç üşenmeden bu kdar güzel nasıl anlatıyorsun ya Genişletmek için tıkla ... Okudun mu bari hepsini
punqermojo' Alıntı: yaw admin valla hayret ediyorum hiç üşenmeden bu kdar güzel nasıl anlatıyorsun ya Genişletmek için tıkla ... Okudun mu bari hepsini
punqermojo Üye Praetor' Alıntı: Okudun mu bari hepsini Genişletmek için tıkla ... hepsini okudum ama linktekini degil
Praetor' Alıntı: Okudun mu bari hepsini Genişletmek için tıkla ... hepsini okudum ama linktekini degil
X_MaN_YaK Üye ben bısey anlamıyom aam en guzel kıonular burda ıoluyı --------------- Ekleme --------------- bu konu bnı aşar
ben bısey anlamıyom aam en guzel kıonular burda ıoluyı --------------- Ekleme --------------- bu konu bnı aşar