_KadirşinaS_
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ya bu bölüm ne hale gelmiş böyle. Bir iki tane parazit var. Bir kaç tane farklı rumuzla kendileri çalıp kendileri oynuyorlar. Mesajlarını şikayet edecektim ama o kadar çok ki tek bir konu açmayı uygun gördüm. Bu bölüm maxicep'de bir zamanların en efsane bölümlerdendi, bu hale nasıl geldi anlayamıyorum. Gerçi kirliliği en azından tek bir bölümde toplamak için haber,ilginç olaylar vs. diye bir kaç tane daha bölüm açıldı ama buranın hali nedir böyle ya? 0-6 yaş gurubunda seyrediyor seviye. İstisnai düzgün konular ve kişiler haricinde bu bölümü biraz temizlemenizi rica ediyorum.
KatılıyorumBöyle bir olayla karşılaştığınızda lütfen şikayet ediniz. Gereken yapılacaktır.
Neden tepki gösteriliyor ki?
Madem burası "konu dışı" bu konuyu açmak da serbest olmalı
Hakaret yok, edepsiz bir yazı yok, arkadaşımız düşüncesini belirtmiş.
Yapabiliyorsanız çürütürsünüz.
Birde yazın güzel olsasenın mantıgına gore konu dısında acılmıs bır konuya gayet dogal tepkı gostermek de benım hakkım.. O konu actı ve hakkını kullandı ve ben de tepkı hakkı mı kullandım yanı gorusumu belırrttım tıpkı senın gorusunu belırttıgın gıbı
Eveet konu amacına ulaşıyor demekki. Ben orada istisnai birkaç düzgün konu ve kişi hariç demiştim ama maşallah o istisnalar dışında kalanlar yorum yapmışlar. Niye bu kadar üstünüze alındınız anlayamadım.
Ayrıca amacım kimseye bir hakarette bulunmak değil. Ben forumun menfatine bir şeyler söyledim, birilerinin menfatiniz zedeliyorsa; o zedelenen birileri lütfen kendilerine çeki düzen versin biraz.
Sürç-ü lisan ettiysek affola.
Birde yazın güzel olsa
yazımı napcaksın? okuyabılıosan sorun yok demektır
Kadir gayet önemli bir konuya değinmişsin. Aslında ben de böyle bir konuyu açmayı düşünüyordum fakat forum halkımız eleştiriyi hakaret olarak algıladığı için pek üstünde durmadım. Amaç, konu açmak olsun içeriğinin ne önemi var diye açılan bir çok konu var. Sonuçta hepimiz belirli yaşa gelmiş insanlarız burayı çocuk parkı gibi görmektense kaliteli konular açıp seviyeyi korumak lazım.
Yazı çok önemli , unutma küçücük bir ayrıntı bütün herşeyi mahvedebilir , burada yazdıklarının içinde benim en çok dikkatimi çeken yazının imla kurallarına uymaması
Yani okumadım bile mesajlarını o derece hoş görünmüyor
Saygılar..
bak haklsıın tatlı cıcek.. ama bu tarz bır sıkayet ya da adı her neyse kalıte muhafazası mı dersın bılmem! o buraya degıl admıne yazılmalı.. sıtenın geleceını dusundugunu soyluyor arkadas.. eee yenı bı uye o konuyu gorunce bır konu acmaya nasıl cesaret etsın? acaba kalıtelı olur mu kalıteden kastı ne dıye bır suru dusunceye kapılacak.. zaten konu baslıklarında acıklamalarda konunun kalıtelı acılmasının daha uygun oldugu belırtılıyor
Cevap vermeyeyim diyorum ama dostum, mecbur kalıyorum. Bir kere üst konu olarak değerli arkadaşım Ata'nın açtığı "Çok Konu Açmak/Kaliteli Konu Açmak" diye güzel bir cevap var senin, yeni üyeler adına duyduğun bu endişe için.Kaldı ki burada kaliteli konu açmanın ne anlama geldiğini idrak edemeyecek arkadaşlar bulunduğu için ben bu konuyu açma gereği hissettim. Aynı yapıda insanlar üye olup, aynı seviye(sizlik)de konu açacaksa, bırak çekinsinler, konu açmasınlar, hatta üye de olmasınlar. Kendini bilen insan neyin boş neyin kaliteli olduğuna karar verebilecek olgunluktadır.
Ben bu şikayetimi admine de yapabilirdim tabiki. Fakat bu kadar saçma bir şey için de zırt diye admine mesaj atmaya gerek yok. Amaç kızım sana söylüyorum gelinim sen anla. Başlığa dikkat ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?