konu çöp

Sponsorlu Bağlantılar

AHKE

AHKE

Üye
mart ayı icinde gelir fikrimce note 2 ye ve s5 miniye falan mayıs falan bulmaz zaten ozaman yeni android surum tanıtımlarına ne kalıo

N. O. T. E. 2

Üye
Note 4 e tarih verecek varmi ?

sebo7

sebo7

Üye
geçen gün aldım arkadasıma 1 gün bende kaldı telefon 4.4 ile bi kaç saat kullandım uygulamaları yükledim denedim çok süperdi. sonra 5.0 a güncelledim hafif kastığını gördüm tabi kullandıkça açılabilir yada uygulamalarda bi sıkıntı olabilir tam bişey diyemeyeceğim 1 saat anca denedim lolipopu :S ilk izlenim 5.1 in acil gelmesi gerekiyor bence :)

burakicyar

Üye
Eğer Sony Xperia Z2 Nisan a sarkarsa çok ayıp etmiş olacak. Önce 2015 başı, sonra şubat başı Mart a girdik, takvim de ise Nisan :). Allah sonumuzu hayır etsin :)

MaxipmaN

Üye
bazı sıkıntılar olsa gerek Sony her türlü verirdi

key43

key43

Üye
Ne demek z2 Nisan/Mayıs!? :angry::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

sebo7

sebo7

Üye
sınıtı vardır

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
S5 mini 2015 in ikinci çeyreği deniliyor.
Bu nisan ayını işaret ediyor.
Çoğunluk bekleyen güncellemeler nisanda gelecek sanirim

osicik

Üye
Tabiki sıkıntı vardır ondan vermiyolardır ama bu zamana kadar gecikmesi sonynin ayıbıdır ben yakıştıramadım :sopa:

N. O. T. E. 2

Üye
samsung bildigin dalga geciyor arkadas ayip ayip. Yilbasindan once gondermesi gereken guncelleme marta kadar sarkti.insallah Nisani gormeyiz. resmi bir tarih araligi verseler sorun yok. Ne zaman gelecegide belli degil her gun geldi gelecek umidiyle bekliyoruz.
hata olsada bu tarihe kadar sarkmaz. samsungun musteri sabir testinden baska bisey degil bu

ciwano0114

Üye
    Konu Sahibi
samsung bildigin dalga geciyor arkadas ayip ayip. Yilbasindan once gondermesi gereken guncelleme marta kadar sarkti.insallah Nisani gormeyiz. resmi bir tarih araligi verseler sorun yok. Ne zaman gelecegide belli degil her gun geldi gelecek umidiyle bekliyoruz.
hata olsada bu tarihe kadar sarkmaz. samsungun musteri sabir testinden baska bisey degil bu
Cihaz hakkinda bolumunde resmi yaziliyor degil mi ?

Samsung guncelleme konusunda yoruyor.
Bize kalan sabirli olmak. . .

Polymath

Polymath

Üye
Huawei G7 yi yazmamışsın fakat s4 mini lolipop alacak mı arkadaşlar ? Bunla ilgili kesin bir bilgi var mı ?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
S5 mini 2015 in ikinci çeyreği deniliyor.
Bu nisan ayını işaret ediyor.
Çoğunluk bekleyen güncellemeler nisanda gelecek sanirim
İkinci çeyrek nisan mı oluyo? Hazirandan sonra bekle. Ayrıca denilmiyor, bizzat öyle. Geçen bi sitede gördüm.

Takipçi Satın Al

Üst Alt