Konu başlığının yanında Önizleme olarak küçük bir resimlik yeri olsa nasıl olur ???

Sponsorlu Bağlantılar

Önerimi destekliyor musunuz ???

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Konu başlığının yanında Önizleme olarak küçük bir resimlik yeri olsa nasıl olur ???
Haber sitelerini örnek olarak göstermek istiyorum . Haberin başlığı ve solunda resmi oluyor ...
Örneğin opel firmasının aracını tanıtan bir konu açtık ama başlık sade diye konu ilgi çekmiyor . Sol tarafında küçük avatar boyutunda resim yükleme yeri olsa konular daha dikkat çekici ve görsellik açısından güzel durur diye düşündüm ...

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Oraya koyulacak smileyler hoş olursa güzel olur açılması:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır smiley değil ... Mesela bir otomobil firmasının haberini yaptık hemen oraya otomobilin küçük remini yükleyeceğiz ... Anlatmak istediğim şey buydu :oke:

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Tamam işte bitane araba smileyi buluruz koyarsın :ehe

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Şimdilik konunun üzerine gelince konudaki ilk yazılar geliyor bu geliştirilse iyi olur ama zor bi iş değermi bilmem ?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ayrı bir öneri konusu açabilirsin :oke:

Symbiont

Üye
Bunu Bu sürümde Yapamaya Biliriz senin dediğini Anladım Vista Ultimate deki Gibi Üstüne Gelince Önizleme Çıksın Diyorsun Dimi enes

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Aynı vistada aşağıya indirdiğimiz bir sekmenin üzerine gelince nasıl küçük bir fotosu geliyorsa öyle olsun demek istedin heralde....

Sisteme biraz ağırlık olabilir ama gelirse şık olur....

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
demek istediğim buydu... Ama sizin dediğiniz de iyi fikir ... Hatta bundan daha iyi :oke:

Ekli dosyalar

PCKopaT™

Üye
Bu gibi diyorsun galiba :hmmm

Ben Vbulletinde öyle eklenti olduğuna dair birşey duymadım :cnfsd:

Symbiont

Üye
Öyle Olursa Sitede 1 kerede Gözüken Konu Sayısı azalır salih le benim dediğim (zaten ortak şeyi söledik) daha hoş olur

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet o daha mantıklı :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Bana pek mantıklı gelmiyor, estetik açıdan güzel görünebilir ama forum işleyiş mantıgı açısından her konu yanında iconun hiçbir anlamı yok gibi. Gözün odaklanması gereken konunun baslıgı, resmi degil ki . O zaman göz seçmek için daha çok zorlanacak, sayfalar karısık duracak. Çünkü her iconun boyutu aynı degil, aynı olsa bile rengi veya yapısı aynı olmayacak

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başlığın üstüne gelince gözükse ???

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Bence hiç gereği yok...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yenilikci düşünenler için yenilik iyidir ;)

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
üstüne gelince belirmesi bence de mantıklı ve hoş bi fikir.. ama biraz ağır gelebilirmiş gibi siteye.. :hmmm

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Ben hiç yenilik yapmayalım demiyorum ama yapılan yenilik eskisinden kötüyse sırf yenilik için onu uygulamaya koyamayız. Buda benim yorumum tabi ;)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Denemeden göremeyiz ... Görsellik açısından güzel olacağı kesin .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt